Μεϊμαράκης: Θα μείνω στη ΝΔ, ακόμη κι αν χάσω τις εκλογές

Μεϊμαράκης: Θα μείνω στη ΝΔ, ακόμη κι αν χάσω τις εκλογές Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν στον προηγούμενο γύρο να συμμετάσχουν και στον δεύτερο γύρο για την ανάδειξη του προέδρου κάλεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος μετά τις εκλογές.

Αν και απέφυγε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο κόμμα ακόμη και εάν χάσει τις εκλογές. «Ουδέποτε έφυγα από τη Νέα Δημοκρατία, ούτε στις λύπες, ούτε στις ήττες», δήλωσε, δεσμευόμενος να στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη ώστε να υλοποιηθούν «με τον καλύτερο τρόπο οι ιδέες και οι προτάσεις» του κόμματος.

 

Στο σενάριο που ο ίδιος κερδίσει τις εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και «με όλους όσοι είναι ικανά και άξια στελέχη (...) Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνουν οι αξίες του φιλελευθερισμού», είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο αυτό, κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ωστόσο πως εάν ο ίδιος ήταν «έστω και μία μονάδα πίσω» στον πρώτο γύρο των εκλογών, δεν θα ζητούσε την διεξαγωγή δεύτερου γύρου.

 

Επιπλέον κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και οπισθοδρόμιση αφού «μετέφερε όλες τις πληρωμές των πολιτών για τον Οκτώβριο και μετά, και με τους πολίτες να μην έχουν καταλάβει τις δεσμεύσεις της χώρας, κέρδισε τις εκλογές» του Σεπτεμβρίου.

 

Για το ασφαλιστικό, εκτίμησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ο πρωθυπουργός όφειλε να έχει παρουσιάσει το ασφαλιστικό στην σύγκληση των πολιτικών αρχηγών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια