Μπακογιάννη: Θα εκλέξουμε νέο πρόεδρο αφού μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα

Μπακογιάννη: Θα εκλέξουμε νέο πρόεδρο αφού μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Στο θέμα της εκλογής του νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Τα Νέα, η οποία και τονίζει πως η ανάδειξή του πρέπει να γίνει από τον πρώτο γύρο αν και εκτιμά ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. «Θα εκλέξουμε τον νέο πρόεδρο αφού μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στα σενάρια επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά απαντάει με καυστικό τρόπο δηλώνοντας: «Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μηχανές του χρόνου. Τις βλέπω στον κινηματογράφο».

Όσον αφορά στο ποια θα πρέπει να είναι η πολιτική γραμμή της νέας ηγεσίας απέναντι στην κυβερνητική πολιτική η κ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι πρέπει να ασκηθεί σκληρή αντιπολιτευτική κριτική στην κυβέρνηση η οποία «δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται» όμως η αφοριστική λογική «δεν συνομιλώ με τον πρωθυπουργό» επισημαίνει, είναι άκρως επικίνδυνη.

Η κ. Μπακογιάννη διαμηνύει ότι βασική προϋπόθεση για να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν στο κόμμα είναι μετά την εκλογή να πραγματοποιηθεί άμεσα ένα συνέδριο επανίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας που θα συμφωνήσει ένα νέο καταστατικό σύγχρονο και δημοκρατικό και προτρέπει σε ένα ουσιαστικό άνοιγμα στο Κέντρο, σημειώνοντας: «Ο ιδεολογικός πυρήνας της παράταξης στις νικηφόρες περιόδους της ήταν εστιασμένος στο Κέντρο και στη φιλελεύθερη πολιτική».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια