Μπουτάρης: Αυτή η ιστορία είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Μπουτάρης: Αυτή η ιστορία είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος Facebook Twitter
SOOC
2

«Τι να πω, είναι τραγικό από μόνο του και βέβαια η λύση του προβλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ξεπερνά τη φαντασία μας πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

"Ολη αυτή η ιστορία που ζούμε, από το προσφυγικό μέχρι την τρομοκρατία, είναι τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Παντού σκοτώνονται. Πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία κανένας δεν ξέρει. Δεν πρέπει να κάνουμε το μεγάλο λάθος ότι αυτό είναι σύγκρουση πολιτισμών. Η τρομοκρατία ή μια μερίδα μουσουλμάνων, οι οποίοι είναι φανατικοί, δεν εκπροσωπούν έναν ολόκληρο πολιτισμό. Εκπροσωπούν μικρές μερίδες φανατικών οι οποίες υπάρχουν παντού", πρόσθεσε ο δήμαρχος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια