Γεωργιάδης: Όσο μπορώ εγώ να παίξω κρίκετ, τόσο μπορεί ο Τσίπρας να κυβερνήσει

Γεωργιάδης: Όσο μπορώ εγώ να παίξω κρίκετ, τόσο μπορεί ο Τσίπρας να κυβερνήσει Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
3

«Μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα και να κάνω καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Γεωργιάδης: Όσο μπορώ εγώ να παίξω κρίκετ, τόσο μπορεί ο Τσίπρας να κυβερνήσει, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, εκτίμησε ότι μπροστά μας βρίσκονται 2 σενάρια: το άσχημο που αποτελεί η εφαρμογή του δύσκολου προγράμματος, που δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, και το καταστροφικό, που θα είναι η μη εφαρμογή που θα οδηγήσει στην πτώχευση.


Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα τόνισε ότι η εκλογή Τσίπρα σηματοδότησε την πλήρη καταστροφή της ήδη λαβωμένης ελληνικής οικονομίας, η οποία όμως είχε αρχίσει να ανακάμπτει με την κυβέρνηση Σαμαρά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ως υπουργός βέβαια ήταν αποτελεσματικότατος. Βέβαια θα πρέπει κάποιος να ξέρει και να μπορεί να καταλάβει τι αλλαγές έκανε.Αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτά στη χώρα της εξυπνάδας και του "¨πνεύματος"....
Θα μπορούσαμε να πει όσο εγώ ξέρω από ιστορία. Θα ήταν προτιμότερο πιστευτό. Γιατί και γιόγκα δεν περίμενα να ξέρει αλλά με εξέπληξε. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανένας από αυτούς που μας κυβερνούν ή θα μας κυβερνισουν δεν ξέρουν την τύφλα τους.