Οι αλλαγές στις ονομασίες των υπουργείων κοστίζουν πολύ ακριβά

Οι αλλαγές στις ονομασίες των υπουργείων κοστίζουν πολύ ακριβά Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

Πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει η μετονομασία μόνο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους δεν είναι μόνο η αλλαγή της πινακίδας αλλά και η αλλαγή των λογοτύπων, των τίτλων σπουδών, τον απολυτηρίων, των πινακίων σήμανσης και των σφραγίδων που ακολουθεί κάθε φορά μια μετονομασία υπουργείου.

Περίπου αυτό το ποσό είχε καταβληθεί και για την αλλαγή του ονόματος του υπουργείου επί Γιώργου Παπανδρέου το 2013 για αυτό και παλιός γ.γ. του υπουργείου δηλώνει στην εφημερίδα ότι ο ίδιος δεν έχει αλλάξει πινακίδα έξω από το κτίριο.

«Μου ζήτησαν 2.000 ευρώ μόνο για την νέα προμετωπίδα και φυσικά αποφάσισα να μην τα δώσω, αφού σκέφτηκα ότι σε λίγο μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξουμε πάλι ονομασία», είπε στην εφημερίδα.

Για αυτό και ακόμη και σήμερα η ταμπέλα έξω από το κτίριο γράφει ακόμη υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, παρότι δεν ισχύει πια και έχει αλλάξει. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Άλλαξε πολύ τώρα δεν θα μπορέσω να φτιάξω την σφραγίδα με το κοπίδι.Οπότε θα κρατήσω το ξύλο και θα αλλάξω μόνο το κάτω. (η πατέντες για οικονομία)Γιατί σε αυτό το υπουργείο όλοι κάνουν μεταρρύθμιση και όλοι αλλάζουν το όνομα.
Ας πληρώοσυν τώρα 30% οι αγρότες 40% οι άνεργοι 35% οι νέοι για καινούργιες πινακίδες! Το υπόλοιπο 5% θα το δώσουμε οι μ@α@κες που ΔΕΝ ψηφίσαμε Τσίπρα!