Η Ουκρανία μπλοκάρει δια παντός τις ταινίες του Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Η Ουκρανία μπλοκάρει δια παντός τις ταινίες του Ζεράρ Ντεπαρτιέ Facebook Twitter
2

Η Ουκρανία μπλοκάρει δια παντός τις ταινίες του Ζεράρ Ντεπαρτιέ Facebook Twitter

 

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας αποφάσισε την απαγόρευση μετάδοσης της δουλειάς δεκατριών ηθοποιών και τραγουδιστών από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τους κινηματογράφους, με τη δικαιολογία πως οι συγκεκριμένοι αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας.

 

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ μπήκε στη μαύρη λίστα της Ουκρανίας, τόσο εξαιτίας της στενής φιλίας που τον συνδέει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και για τις φημολογούμενες δηλώσεις του για τη «μη ύπαρξη» αυτόνομης Ουκρανίας.

Η Ουκρανία μπλοκάρει δια παντός τις ταινίες του Ζεράρ Ντεπαρτιέ Facebook Twitter
Τους δύο άντρες συνδέει στενή φιλία.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης Ρώσους καλλιτέχνες και γενικά υποστηρικτές της πολιτικής του Πούτιν στην ανατολική Ουκρανία, μεταξύ των οποίων ο 77χρονος Ρώσος τραγουδιστής και πολιτικός Ιωσήφ Κομπζόν κι ο Μιχαήλ Μπογιάρσκι, κινηματογραφικός αστέρας της σοβιετικής εποχής, που σύμφωνα με τους Ουκρανούς είχε υπογράψει ένα ανοιχτό γράμμα υποστήριξης για την προσάρτηση της Κριμαίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM