Ρόδος: Δύο επεισόδια με τουρίστες που δεν πληρώνουν γιατί «μας χρωστάτε»

Ρόδος: Δύο επεισόδια με τουρίστες που δεν πληρώνουν γιατί «μας χρωστάτε» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
11

Δύο περιστατικά με τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν επειδή «μας χρωστάτε» σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Ρόδο, τόσο στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου, όσο και σε ταβέρνα του νησιού.

Η εφημερίδα Ροδιακή γράφει ότι το πρώτο επεισόδιο προκλήθηκε από Γάλλους τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί και που επιχείρησαν να μπούν στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Οι τουρίστες έλεγαν ότι η Ελλάδα του χρωστάει και άρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μάλιστα στο σημείο δημιουργήθηκε ένταση αλλά υπήρξαν και χειροδικίες από Έλληνες που αντέδρασαν. Τελικά το γκρουπ των τουριστών έφυγε από τον αρχαιολογικό χώρο.

Το δεύτερο επεισόδιο έγινε με Γερμανούς τουρίστες που έφαγαν σε εστιατόριο και σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όταν ο ιδιοκτήτης τους έκανε παρατήρηση εκείνοι είπαν ότι δεν πληρώνουν γιατί η Ελλάδα τους χρωστάει. Τελικά οι Γερμανοί δέχτηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM