Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση

Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
5

Την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πραξικόπημα την καρδιά της Ευρώπης, ενώ είπε ότι ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε σε κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε αποφασιστεί από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. «Το πραξικόπημα συνεχίζεται, επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να αντικατασταθεί από κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός», τόνισε.

«Δεν θα το επιτρέψουμε, βλέπουμε εγκάθετους συγκεκριμένών συμφερόντων που βάζουν εμπόδια για τη χρηματοδότηση γέφυρα», σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Δεσμευόμαστε να ψηφίζουμε ό,τι αποφασίσαμε στο συμβούλιο», είπε ακόμη και τόνισε ότι «θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ελληνικό λαό».

«Αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ειδικού σκοπού είναι αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ημετέρων», επισήμανε ακόμη μιλώντας για σχέδια της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ο κ. Καμμένος αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια για καταπολέμηση της διαφθοράς είπε επίσης ότι στην επόμενη ώρα θα καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που πήραν εκατομμύρια από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποστηρίζει πως υπήρχε ένα σύστημα έμμεσης χρηματοδότησης δημοσιογράφων, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM