Κυβερνητικές πηγές: Είναι σαφές, κάποιοι δεν θέλουν συμφωνία

Κυβερνητικές πηγές: Είναι σαφές, κάποιοι δεν θέλουν συμφωνία Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
5

Με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση του Eurogroup των Βρυξελλών που διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα το πρωί, κυβερνητικές πηγές σημείωναν πως είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία.

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι "οι θεσμοί εισηγήθηκαν θετικά στο Eurogroup, ενώ οι όποιες παρατηρήσεις ενσωματώθηκαν" και πως "συμφωνήθηκε, μάλιστα, και σχετικό χρονοδιάγραμμα".

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι "και ενώ υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία, μια ομάδα χωρών έβαζε συνεχώς θέμα 'αξιοπιστίας' χωρίς, όμως, να συγκεκριμενοποιεί τι πρέπει ακριβώς να γίνει".

"Είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία", σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εύλογη η απορία.Γιατί στους προηγούμενους ήθελαν συμφωνία και εμείς τώρα που τους παρακαλάμε κάποιοι θέλουν και άλλοι όχι?Τα ίδια πρόσωπα αποφάσιζαν τότε, τα ίδια και τώρα.Γιατί άραγε???????
Μήπως γιατί 5 μήνες μέχρι τώρα τους έχουμε πρήξει; Μήπως γιατί 5 μήνες επιμένουμε ότι δεν θέλουμε τα μέτρα που μας προτείνουν, μετά κάνουμε στο παρα πέντε δημοψήφισμα που βγάζει αποτέλεσμα οτι πάλι δεν θέλουμε αυτά τα δύσκολα μέτρα και μετά από αυτό τους προτείνουμε για συμφωνία μία λίστα με μέτρα χειρότερα από αυτά που μας ζητούσαν; Στην καλύτερη περίπτωση θα νόμιζε κανείς ότι είμαστε σχιζοφρενείς, στη χειρότερη ότι τους δουλεύουμε.