Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στηρίζει Τσίπρα

Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στηρίζει Τσίπρα Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
5

«Ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά και υπερασπίζεται την ιστορική οντότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


«Είναι ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, που δίνει αγώνα ύπαρξης, για λύσεις πολιτικά έντιμες, δίκαιες και αξιοπρεπείς, μέσα στην Ευρώπη. Τα τεχνοκρατικά χρηματοπιστωτικά διευθυντήρια δεν πρέπει να επιβάλουν μια μεταλλαγμένη μεταδημοκρατία προτεκτοράτων σε καμμιά χώρα, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πουθενά αλλού. Η κοινή προοπτική λαών και κοινωνιών, η ιστορία τους κι ο πολιτισμός τους δεν επιτρέπει σε κανέναν να νομιμοποιεί ως αναγκαστικό μονόδρομο τον αυτοεξευτελισμό του», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.


Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του, «την ώρα που προσπαθεί κι αυτός, σε κρίσιμες συνθήκες, μέσα στις θεσμικές του ευχέρειες».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Στηρίζω τσιπρα, αλλά ακόμα περισσότερο το παιδί μου το ομορφότερο, το εξυπνοτερο και καλυτεροτερο. Και επίσης τη μαμακα του, γυναικουλα μου που το παιδάκι μου έβαλε σε θεσουλα, όχι επειδή είναι μαμακα της, αλλά διότι δεν υπάρχουν τόσες γ@μάτες μανάδες στην πιάτσα να βάλουν καμία άλλη.