Mαντόνα: "Στην Ελλάδα θέλουν να διώξουν όλους τους μετανάστες"

Mαντόνα: "Στην Ελλάδα θέλουν να διώξουν όλους τους μετανάστες" Facebook Twitter
19

Τη Γαλλία και την Ελλάδα, έδειξε η Μαντόνα για τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες, όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας για τον λόγο που εμφάνισε σε οθόνη, στη διάρκεια συναυλίας της, μια σβάστικα στο πρόσωπο της Μαρίν Λε Πεν, εξηγώντας ότι ήταν μια επίθεση εναντίον της Ακροδεξιάς (που στην Γαλλία εκπροσωπείται απ' το κόμμα της Λε Πεν, ενώ στην Ελλάδα από τη Χρυσή Αυγή).

‘Είπε ότι επέλεξε την εικόνα αυτή σκόπιμα, αφού «φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη μισαλλοδοξία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη Γαλλία, παντού, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκδιώξουν όλους τους μετανάστες, προσπαθούν να τους κάνουν να κρύψουν την ταυτότητα τους. Δείτε τι συμβαίνει στη Ρωσία με την ομοφυλοφιλική κοινότητα», δήλωσε η ποπ σταρ.

Η Μαντόνα εξέφρασε την άποψη ότι είναι ευθύνη του καλλιτέχνη να αναδείξει τα κοινωνικά ζητήματα και να βοηθήσει να έρθουν οι άνθρωποι κοντά.

"Η τέχνη είναι εκεί για να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο, να κάνει κοινωνικά σχόλια ... Θέλω να επιστήσω την προσοχή του κόσμου στη μισαλλοδοξία, να αφυπνιστούμε για να καταλάβουμε ότι έτσι, απλώς δημιουργούμε περισσότερο χάος», κατέληξε η Μαντόνα.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM