Δύο μαθητές στο νοσοκομείο με κρίση πανικού στις Πανελλαδικές

Δύο μαθητές στο νοσοκομείο με κρίση πανικού στις Πανελλαδικές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
6

Δύο μαθητές, υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, στο Βόλο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κρίση πανικού  ενώ έγραφαν στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με το τοπικό e-volos.gr, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, στις 9:45, με μία 17χρονη μαθήτρια να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, όμως το συμβάν αναστάτωσε τους υπόλοιπους μαθητές.

Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο 2ο ΓΕΛ Βόλου, με έναν μαθητή από το 8ο ΓΕΛ Βόλου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο επειδή έδινε εκεί εξετάσεις, λίγο πριν τις 10. Και αυτός ο μαθητής μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Οι δύο μαθητές, πήραν έγγραφο και θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM