Πληρωμένος εραστής επωνύμων δηλώνει ο παιδοκτόνος

Πληρωμένος εραστής επωνύμων δηλώνει ο παιδοκτόνος Facebook Twitter
6

"Ζιγκολό" επωνύμων, της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας, υποστήριξε πως ήταν ο Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερος Τύπος.

Ο 27χρονος υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως γνώριζε ακόμη και τους δολοφόνους του 83χρονου συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα με τους οποίους σύχναζε στα ίδια γκέι μπαρ. Κατά την ανάκρισή του υποστήριξε πως τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τους, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή τους.

«Eχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και ένα γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε, στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 27χρονος «Σάββας», ισχυρισμοί που φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, με τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως επεδίωκε να τους αποπροσανατολίσει από το βασικό στόχο αναζήτησης του μικρού κοριτσιού, δίνοντας ροζ απόχρωση στις αφηγήσεις και τις λεπτομέρειες των ερωτικών του συνευρέσεων με τους διάσημους παρτενέρ του.

Από αυτούς τους ισχυρισμούς το μόνο που είχαν διαπιστώσει οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν πως πράγματι ήταν τακτικός θαμώνας γκέι μπαρ του κέντρου της Αθήνας και μάλιστα καλοπληρωμένος ζιγκολό ομοφυλοφίλων.

Ενας «φίλος» του είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως είχε γνωριστεί με τον «Σάββα», το 2007, μέσω της τραβεστί «Ρόζα», κοινής γνωστής τους, και έγιναν «ζευγάρι» από το 2008 έως το 2010 όταν φαίνεται να γνώρισε τη Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ερευνώντας «χλιαρά» αυτούς τους ισχυρισμούς αποπροσανατολισμού, που ξεστόμιζε ο κυνικός δολοφόνος του παιδιού του, έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που τους επιβεβαίωναν σε ένα σημαντικό βαθμό.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ