Επίθεση κατά των τραπεζιτών εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην επίσκεψη του χθες στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
«Ήρθε η ώρα να αντιληφθούν οι τραπεζίτες ότι δεν πρέπει μόνο να συμμετέχουν στα κέρδη αλλά και στις ζημιές. Ήρθε η ώρα, να αντιληφθούν ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις, που στη χώρα μας είναι οικογενειακές και στηρίζουν την πραγματική οικονομία, πρέπει να στηριχθούν και να ζήσουν», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μιλώντας για την ανάγκη να επιμηκυνθεί και ο χρόνος των χρεών των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, όχι μόνο ο χρόνος του ελληνικού χρέους.
Τάχθηκε ακόμη ατά της κατάργησης της αργίας της Κυριακής και χαρακτήρισε παραμύθια, όσα ακούγονται περί αμύθητης περιουσίας της εκκλησίας.
Ελλάδα /
Ιερώνυμος εναντίον τραπεζιτών
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Καιρός - Ζιακόπουλος: Νέο ψυχρό μέτωπο από το βράδυ της Παρασκευής στη χώρα
Πώς τα φάρμακα αδυνατίσματος μπορούν να ρίξουν το κόστος καυσίμων των αεροπορικών
Ολλανδία: Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Αναφορές για τραυματίες
Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες
Καθίζηση στο Παγκράτι: Προσήχθη μηχανικός - Άνοιξε «κρατήρας» πλάτους 3 μέτρων σε πεζοδρόμιο