Δένδιας: Έτσι όπως πάμε στη Ν.Δ. δεν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο

Δένδιας: Έτσι όπως πάμε στη Ν.Δ. δεν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο Facebook Twitter
4

Νέα «καρφιά» επιφύλασσε ο Νίκος Δένδιας για τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας σήμερα σε συνέντευξη του στον Παραπολιτικά 90,1 ότι στο κόμμα του  δεν υπάρχει καμία σοβαρή κριτική για την εκλογική ήττα που υπέστη ενώ επικρίνει τον πρώην Πρωθυπουργό για τις επιλογές του σε στελέχη.

«Δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί αυτό το οργανωτικό σχήμα της κυβέρνησης, ταυτόχρονα δεν είμαι καθόλου βέβαιος εάν θα φτάσουμε στο φθινόπωρο έτσι όπως είμαστε στη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, επισήμανε ότι η Ν.Δ. δεν έχει κάνει και καμία σοβαρή πρόταση.

Ο κ. Δένδιας που έχει εκφράσει ενδιαφέρουν για την προεδρία στη Ν.Δ., τόνισε επίσης ότι υπάρχουν στελέχη στη Ν.Δ. που ούτε λίγο-ούτε πολύ με τις δηλώσεις τους ζητούν από την κοινωνία να πει συγγνώμη που δεν επέλεξε τη ΝΔ στις εκλογές.


Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει μετατρέψει τη χώρα σε επαίτη της Ευρώπης και διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό είναι ενα καλό ερώτημα, ποιον θα'θελες? Εγώ λέω πως για τα δεδομένα της ΝΔ μια χαρά είναι ο Δένδιας(αν και προσωπικά θα προτιμούσα Κυριακό). Προτιμότερος απο τον Σαμάρα σε κάθε περιπτωση. Μη βιαζομαστε να καταργησουμε τους πάντες μονο γιατί είναι ΝΔ.