Παπαδημούλης: «Παρακαλώ θερμά: Λιγότερα έξοδα και ταρατατζούμ»

Παπαδημούλης: «Παρακαλώ θερμά: Λιγότερα έξοδα και ταρατατζούμ» Facebook Twitter
3

Με ένα tweet σχολίασε σήμερα, παραμονή της εθνικής επετείου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τον τρόπο με τον οποίο θα εορταστεί αύριο η 25η Μαρτίου, με χορούς και παραδοσιακά συγκροτήματα μετά την στρατιωτική παρέλαση.

Ο ευρωβουλευτής αφήνει αιχμές για τους «συναρμόδιους», δηλαδή την Ρένα Δούρου και τον Πάνο Καμμένο με μια σύσταση για λιγότερα έξοδα και «ταρατατζούμ».

«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ", έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ασφαλεστατα και συμφωνω για την σοβαροτητα και υπαυθυνοτητα του Παπαδημουλη.Ο οποιος ,βεβαια,εχει χαρακτηρισθει στο παρελθον "λαικιστης"και διαφορα αλλα εξ'ισου ευτραπελα απο καποιους συνσχολιαστες ! Το ερωτημα δεν ειναι,ομως,ποιος τον ακουει.Διοτι σιγουρα καποιοι,με πρωτον τον ιδιο τον Τσιπρα,εχουν "καλη ακοη".Το ερωτημα πιστευω οτι ειναι συνθετοτερο,και καταληγει στο πως θα μπορεσει να προκυψει "θετικη πορεια"οταν ατομα οπως αυτος αντιμετωπιζονται "εχθρικα και απαξιωτικα"απο "κυκλους εντος και εκτος συνορων".Για προφανεις,φρονω,λογους.