Αναβάλλεται η ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Λονδίνο

Αναβάλλεται η ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Λονδίνο Facebook Twitter
6

Δεν θα επισκεφθεί την βρετανική πρωτεύουσα ο υπουργός Οικονομικών, ώστε να δώσει ομιλία σε συνέδριο όπως είχε προγραμματίσει. Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε μάλιστα περισσότερους από έναν λόγους ώστε να πετάξει για το Λονδίνο, αφού είχε δεχθεί προσκλήσεις για δύο ακόμη events.

Όπως αναφέρει το Reuters, το ταξίδι αναβλήθηκε καθώς «διεξάγονται κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της». Oρισμένοι ωστόσο σπεύδουν να υποστηρίξουν, ότι είναι μια κίνηση του Μαξίμου, στον περιορισμό των δημοσίων εμφανίσεων του κου. Βαρουφάκη.

Την αναβολή της επίσκεψης ανακοίνωσε η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ελα Γιανη...κανε παιχνιδι! Θα σκασει τωρα η Daily Mail και με τι θα ασχοληθει; Αργουν και τα Βασιλικα γεννητουρια,συν το οτι εκεινο το καλοπαιδο ο Χαρι εχει καιρο να κανει... τρελες!Πληγμα,μεγαλο πληγμα για τις κιτρινοκουτσουμπολοφυλλαδες!
Κανόνισε να πάει Λονδίνο και μετά ξαφνικά θυμἠθηκε ότι διεξάγονται κρίσμες συνομιλίες και ακύρωσε...Παίζει να μην το έχει πάρει είδηση και να εμφανιστεί τελικά στο Λονδίνο και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.