Υπέρ ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Βαρδινογιάννης

Υπέρ ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Βαρδινογιάννης Facebook Twitter
8

Υπέρ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Reuters για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

 O κ. Βαρδινογιάννης υποστήριξε είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Όπως σημειώνει, η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αποτέλεσμα για την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξή τους.

Όπως λέει είναι υπέρ του fair play με τους νόμους και τους κανονισμούς να υπερισχύουν.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM
Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Ελλάδα / Μαρουσάκης: Κατάρρευση του αντικυκλώνα για φέτος - Δύο καιρικές φάσεις έως την Πρωτοχρονιά

Από αύριο ξεκινάει η «παρέλαση» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών» προειδοποιεί ο μετεωρολόγος - Οδεύουμε με έντονα άστατες καιρικές συνθήκες προς τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

«Η αγάπη αυτή είναι κάτι που μας ευχαριστεί» ανέφερε το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσά τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Τα νεα - παλιά τζάκια στριμώχνονται στον προθάλαμο της εξουσίας :) Η αλήθεια είναι οτι η νέα κυβερνηση δεν έχει κλείσει ούτε μήνα αλλά έχει δώσει επικοινωνιακά τόσο χώρο για να πει ο καθένας την μπαρούφα του που οσο και να θες ρε παιδί μου να κάτσεις λιγο στη γωνία και να μη μιλήσεις, δεν αντέχεις.Συνήθως οταν επιχειρηματίες αυτού του μεγέθους μιλάνε για καταπολέμηση της διαφθοράς στην πραγματικότητα εννοουν "φυγε εσυ να ερθω εγω"Διότι φαντάζομαι οτι ο Βαρδινογιάννης δεν σκιάζεται από την διαφθορά που χωρίς αμφιβολία υπάρχει στις υπηρεσίες με το γνωστό γρηγορόσημο, αλλά για τις σχέσεις που πάντα αναπτύσσονται ανάμεσα στην εξουσία και τα επιχειρηματικά τζακια.Ας ελπίσουμε οτι μιλάει χωρις τον ξενοδόχο και πως όταν τελειώσουμε με τα βασικά των διαπραγματευσεων κλπ και θα έρθει η στιγμή να δούμε η νέα κυβέρνηση πως θα χειριστεί και τα εσωτερικά θέματα να υπάρξει τουλάχιστον εκεί μια ευχάριστη έκπληξη.
Μετα την Αγγελοπουλου, τωρα και ο Βαρδινογιαννης..Αυτα να τα βλεπουν οι αφελης που νομιζουν οτι ο Συριζα θα χτυπησει την διαπλοκη. Μακαρι να ηταν ετσι, αλλα θα χτυπησει την διαπλοκη οσο και το ΠΑΣΟΚ το 81..