Ποιός είναι ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Ποιός είναι ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Ο Παναγιώτης Δάνης, από τους «αδιάφθορους» της Υπηρεσίας Διακίνησης και Ελέγχου Αγαθών τη θέση της οποίας πήρε το ΣΔΟΕ, αναλαμβάνει επικεφαλής του ΣΔΟΕ, μετά την παραίτηση Στασινόπουλου (ο οποίος ήταν πριν διοριστεί επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εφοριακός στην εκλογική περιφέρεια του πρώην Πρωθυπουργού, στη Μεσσηνία).

Ο Παναγιώτης Δάνης υπήρξε ως τώρα μεταξύ άλλων, προϊστάμενος της ΥΠΕΔΑ Αθηνών, της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου του υπουργείου Οικονομικών και της Π.Δ. ΣΔΟΕ Αττικής.

Το 1997 είχε, όπως γράφει η Καθημερινή,  υποβάλλει την παραίτηση του από το ΣΔΟΕ, καταγγέλλοντας αναξιοκρατική στελέχωση των μηχανισμών του σώματος. Όπως είχε αναφέρει στην επιστολή παραίτησης, οι περισσότερες τοποθετήσεις υπήρξαν προϊόν συνδιαλλαγής.

Η επιστολή του κατέληγε με την επισήμανση ότι είναι λάθος να προσφέρονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ως λάφυρο για επίλυση συνδικαλιστικών επιδιώξεων και προσωπικών φιλοδοξιών.

Ο  Παναγιώτης Δάνης συνταξιοδοτήθηκε το 2005, έχοντας συμπληρώσει ήδη 30 χρόνια υπηρεσίας. Για την επιλογή του από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, λέγεται πως συνεκτιμήθηκε ότι στην δεκαετία που ακολούθησε, δεν συνεργάστηκε με εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια