Ο Φορτσάκης επικεφαλής στο Επικρατείας της Ν.Δ.

Ο Φορτσάκης επικεφαλής στο Επικρατείας της Ν.Δ. Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αθήνας Θεόδωρος Φορτσάκης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας  της Ν.Δ., αφού σύμφωνα με τα Νέα, ο Πρωθυπουργός θέλει να στείλει ένα μήνυμα με την επιλογή αυτή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με την επιλογή αυτή ενσαρκώνεται το δόγμα «νόμος και τάξη», στο οποίο το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να επικεντρωθεί και η προεκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η συμμετοχή Φορτσάκη στο Επικρατείας οριστικοποιήθηκε το βράδυ, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει διαβεβαίωση ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν τα οριστικά ψηφοδέλτια των κομμάτων.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Το ότι θα υπολόγιζε το 2015 και μέσα σε κρίση κόμμα πως το δόγμα "Νόμος και Τάξη" είναι το δυνατό χαρτί που μπορεί να παίξει για να κερδίσει τις εκλογές.. ότι δηλαδή αυτό θα έχει απήχηση... με ξεπερνάει κάπως.
2,5 χρόνια τώρα που κάθε τόσο (2-3 φορές την εβδομάδα, ούτε Ψυχανάλυση να ταν) έκανε κάποια χοντράδα, φωνάζαμε ότι δεν πάει άλλο... και μας απαντούσαν διάφοροι οπαδοί της ότι να μην μιλάμε, είναι η νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση και να περιμένουμε τις εκλογές να τους καταψηφίσουμε.ΗΡΘΑΝ οι εκλογές λοιπόν...
Μην υποτιμας ποτε την δυνατοτητα του "εκπεμπομενου φοβου",και της συνακολουθης υποσχεσης για "νομο και ταξη",να επηρεασει την κοινωνια.Ειδικα τα χαμηλοτερης μορφωσης και μεγαλυτερης ηλικιας τμηματα της.Οποιος συναναστρεφεται με ατομα τα οποια ανηκουν στις κατηγοριες αυτες μπορει πολυ ευκολα,με μια-δυο καταλληλες ερωτησεις,να το διαπιστωσει.Οσο για την απορια σου για το οτι αυτο ειναι το "δυνατο χαρτι"( της ΝΔ και της κυβερνησης,υποθετω ),αρκει να σκεφθεις αν εχουν καποιο αλλο "χαρτι" να παιξουν.