Προβληματισμός για τις αθρόες μετεγγραφές φοιτητών στα κεντρικά ΑΕΙ και ΤΕΙ

Προβληματισμός για τις αθρόες μετεγγραφές φοιτητών στα κεντρικά ΑΕΙ και ΤΕΙ Facebook Twitter
1

Προβληματισμός επικρατεί στα κεντρικά ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καθώς εκτιμάται ότι περίπου 20.000 φοιτητές, δηλαδή ένας στους τρεις πρωτοετείς, θα μετεγγραφούν σε τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, σε λίγες ημέρες θα έχουν καταθέσει αίτηση μετεγγραφής σχεδόν 40.000 φοιτητές, εκ των οποίων περίπου οι μισοί -δηλαδή 20.000- θα δικαιούνται μετεγγραφής. Πρόκειται για το 30% των πρωτοετών, που πρόκειται να αλλάξουν ΑΕΙ ή ΤΕΙ, προτιμώντας ένα κεντρικό Ίδρυμα στο οποίο υπάρχει ομοειδές τμήμα με εκείνο στο οποίο έχουν εισαχθεί.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια