Στον Alpha για δύο μέρες η Έλλη Στάη

Στον Alpha για δύο μέρες η Έλλη Στάη Facebook Twitter
6

Η Έλλη Στάη θα παρουσιάσει τις δύο εκλογικές βραδιές στην τηλεόραση του Alpha στις 18 και 25 Μαΐου μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του σταθμού.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν την μετάδοση και τον σχολιασμό των εκλογικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών.

Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ η Έλλη Στάη δεν είχε συνεργαστεί με άλλο τηλεοπτικό κανάλι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Το σχολιο μου αυτο θα ειναι γραμμενο σε "politically correct"υφος,για να μην εχει την τυχη προγενεστερου το οποιο ειχε"ξεφυγει"λιγο ως προς τους χαρακτηρισμους με συνεπεια να "το φαει το μαυρο σκοταδι".Μπορει λοιπον ο καθενας να μην συμπαθει την Ελλη Σταη για οποιοδηποτε λογο.Για τον χαρακτηρα της,για τα πιστευω της,για τον τροπο ζωης της ,για τις επιλογες της,για οτιδηποτε.Σε αυτους ανηκω κι εγω,για λογους τους οποιους δεν θα παραθεσω τωρα.Κανεις,ομως,λογικος και πνευματικα υγιης ανθρωπος δεν μπορει να αμφισβητησει την εξυπναδα,τις ικανοτητες της και την επαγγελματικη της επαρκεια.Ως anchorwoman εχει αποδειξει επι σειραν ετων οτι ειναι"σταδια" μπροστα απο την Μαρια Χουκλη,και "παρασαγγες" μπροστα απο την Μαρω Ζαχαρεα.Οταν,δε,φτασουμε στην --τωρινη--Ολγα Τρεμη,η αποσταση που τις χωριζει μετραται ,πλεον,σε "ετη φωτος".Ειναι,κατα συνεπεια,τουλαχιστον αξιοπεριεργο οτι ειναι η μονη απο αυτες η οποια δεν εχει θεση "μπροστα σε καμερες".Η,εστω και εκαιριακη, συμμετοχη της σε οποιαδηποτε "ειδησεογραφικη" εκπομπη,αποτελει εγγυηση για δυο πραγματα.Πρωτον ,οτι δεν θα "σκυλοβαρεθουμε".Και ,δευτερον,οτι δεν θα προσβληθουν βαναυσα η νοημοσυνη και η αισθητικη μας.