Υποψήφια και η Άντζελα Γκερέκου

Υποψήφια και η Άντζελα Γκερέκου Facebook Twitter
4

Την απόφαση της να είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε η Άντζελα Γκερέκου.

Στη δήλωση της αναφέρει:  «Ξεκινώ τη διεκδίκηση της Περιφέρειας, μπαίνοντας μπροστά σε μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινή την αγάπη για τον τόπο μας και την πίστη στις προοπτικές του…Στόχος μας είναι τα Επτάνησα να εξελιχθούν σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας. Ένα πρότυπο αυτό-οργάνωσης και αυτονομίας που θα δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους ανθρώπους του. Και που πάνω απ' όλα δεν θα αφήνει ΚΑΝΕΝΑΝ στη μοίρα του».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δυστυχως τα προηγηθεντα σχολια με απογοητευσαν.Επανερχεται στην πολιτικη μια προσωπικοτητα τετοιου βεληνεκους και δεν βρισκετε κατι θετικο να γραψετε ;Τιποτα ;Ουτε καν το ποσο σας αρεσε το "Κοριτσι της Μανης ;" !!
Καλώς την!Κι αναρωτιόμουν που χάθηκε ο Κολοσσός της πολιτικής!Που χωρίς τη παρουσία της δε ξημερώνει η μέρα!Έχουν να εμφανιστούν μπουμπούκια μέχρι τις εκλογές...