Ανεξαρτητοποιήθηκαν δυο βουλευτές των ΑΝΕΛ

Ανεξαρτητοποιήθηκαν δυο βουλευτές των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
4

Δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ οι Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με τον Σκαι. Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης, την οποία έκαναν γνωστή με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Στην επιστολή δεν αναφέρουν πάντως τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαθέτουν 15 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα είναι 5, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών που αριθμεί ήδη 13 μέλη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM