Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη

Εύβοια: Σκυλιά κατασπάραξαν 76χρονη Facebook Twitter
29

Φρικτό τέλος είχε ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε για να μαζέψει χόρτα σε εξοχική τοποθεσία της Ερέτριας στην Εύβοια, το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως αναφέρουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, οι οικείοι της 76χρονης άρχισαν να την αναζητούν, όταν είδαν ότι δεν επέστρεψε και βρέθηκαν τελικά μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα σε οικόπεδο στην περιοχή Μύλοι.

Δύο σκυλιά που βρίσκονταν εντός του οικοπέδου την είχαν κυριολεκτικά διαμελίσει, ενώ εμπόδιζαν την προσέγγιση και όσων έφτασαν εκεί.

Τελικά έφτασε η αστυνομία, ασθενοφόρο και ο πρόεδρος της τοπικής φιλοωϊκής, ο οποίος πέτυχε να ναρκώσει το μεγαλύτερο από τα δύο αγριεμένα σκυλιά. Μόνο έτσι έγινε δυνατή η περισυλλογή του πτώματος της 76χρονης.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM