Οι τρεις άξονες του Άρη

Οι τρεις άξονες του Άρη Facebook Twitter
5

 

Οι τρεις άξονες του Άρη Facebook Twitter

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, για να τον ενημερώσει για τις προτεραιότητες που θα θέσει ο ίδιος για την Αθήνα, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του για τη δημαρχία.


Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έθεσε τρεις άξονες για τον Δήμο της Αθήνας: Έργα ανάπλασης, αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και μέτρα δράσης για τους άστεγους.

«Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει και κυρίως δεν μπορεί να μένει προσκολλημένη στο χθες, πρέπει να γυρίσει σελίδα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να ξαναζήσει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά το τέλος της συνάντησης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM