Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ

Σοβαρός τραυματισμός του Σουμάχερ Facebook Twitter
9

UPDATE: Τις τελευταίες ώρες οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επειδεινωθεί.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ της Γαλλίας. Ο Σουμάχερ έπεσε με το κεφάλι πάνω σε βράχο μετά από άλμα. Γλίτωσε τα χειρότερα καθώς φορούσε ειδικό προστατευτικό κράνος.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Ferrari έκανε σκι μαζί με τον 14χρονο γιο του, στη γνωστή πίστα των γαλλικών Άλπεων. Μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μουτιέρ, όπου διαπιστώθηκε πως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Κατόπιν, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ: Δάκρυα χαράς και πανηγυρισμοί - Βίντεο με την αντίδραση των Βραζιλιάνων την ώρα της ανακοίνωσης

Αθλητισμός / Ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ: Δάκρυα και πανηγυρισμοί - Βίντεο με την αντίδραση των Βραζιλιάνων την ώρα της ανακοίνωσης

Βίντεο με τη συγκίνηση και τα ξεσπάσματα χαράς κατέκλυσαν το διαδίκτυο - Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην εθνική ομάδα
THE LIFO TEAM