Καμμένος: «Στημένα τα επεισόδια στο Χυτήριο, προκλητική η παράσταση»

Καμμένος: «Στημένα τα επεισόδια στο Χυτήριο, προκλητική η παράσταση» Facebook Twitter
6

Την άποψη του είπε και ο Πάνος Καμμένος για την παράσταση Corpus Christi, την οποία χαρακτήρισε προκλητική, χρησιμοποιώντας  ένα επιχείρημα που ακουγόταν από συγκεκριμένους διαμαρτυρόμενος έξω από το θέατρο «Χυτήριο.» Μάλιστα το πήγε ακόμη πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι τα επεισόδια έξω από το θέατρο ήταν στημένα για να προετοιμαστούν οι δυνάμεις καταστολής για τις αντιδράσεις του κόσμου στο θέμα των ταυτοτήτων.

Ο κ. Καμμένος προσαρμοσμένος στο ύφος του εκκλησιαστικού σάιτ   «Αγιορείτικο Βήμα» στο οποίο μίλησε,  είπε ότι από τη στιγμή που προσβάλλει την επίσημη θρησκεία του κράτους που περιγράφεται στο Σύνταγμα, η παράσταση αποτελεί μια πρόκληση. Στη συνέχεια έθεσε το επιχείρημα: «Και το ερώτημα είναι, εάν υπήρχε μία παράσταση η οποία προσέβαλλε το Μωάμεθ επιτρεπόταν να την παίξουνε; Εδώ όμως είναι θέμα του κράτους, που πρέπει να πάρει θέση».

Από την άλλη, για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξέφρασε το φόβο του ότι «ορισμένα επεισόδια στήνονται προκειμένου να προετοιμάσουν τις δυνάμεις καταστολής κατά της μεγάλης αντίδρασης του ελληνικού λαού για το θέμα των ταυτοτήτων.

»Δηλαδή προσπαθούν να βάλουν ακραία στοιχεία μέσα, τα οποία τα στήνει η συγκυβέρνηση και η νέα τάξη πραγμάτων για δημιουργήσει ένα κλίμα ώστε να φοβηθεί ο ελληνικός Ορθόδοξος λαός να αντισταθεί στη νέα ταυτότητα την οποία θέλουν».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM