Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας

Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας Facebook Twitter
10

Ενήμερος για τα στοιχεία προστατευόμενου μάρτυρα που έδωσε στις αρχές πληροφορίες για τη δράση της Χ.Α., εμφανίστηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χ.Α. γνώριζε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του μάρτυρα, ενώ είπε στον ανακριτή ότι πρόκειται για  άτομο που δεν έχει καμία ηθική, ότι ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, ότι προερχόταν από τους ΑΝΕΛ και πως  εκδιώχθηκε από την οργάνωση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία και μοιράστηκαν από λάθος ΚΑΙ στους 50 περίπου δικηγόρους των κατηγορουμένων για τη δράση της Χ.Α.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM