Πτώση της Χ.Α. στην Α’ Αθήνας

Πτώση της Χ.Α. στην Α’ Αθήνας Facebook Twitter
12

Πτώση δύο μονάδων, εμφανίζει η Χρυσή Αυγή στην Α' περιφέρεια της Αθήνας, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2012,σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse, που έγινε για την εφημερίδα Ποντίκι, πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ανάλογη είναι η εικόνα και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κασιδιάρη για τη Δημαρχία της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην Α’ Αθήνας, όπου η οργάνωση εμφάνιζε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, κινείται πλέον στο 13%, δηλαδή δύο μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας στην ίδια περιοχή.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 21,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%, τρίτη δύναμη παραμένει η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι ΑΝΕΛ με 4%, η ΔΗΜΑΡ με 3%.

Στο σκέλος της έρευνας που έγινε μετά τη δολοφονία η Χρυσή Αυγή υποχωρεί ακόμη μία μονάδα στο 12%. Η ΝΔ ενισχύεται στο 22,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 21%.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τον Κασιδιάρη, συγκεκριμένα στοιχεία θα ανακοινωθούν όμως απόψε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM