Γυναικείος Οργασμός: η άβυσσος σε animation (βίντεο)

Facebook Twitter
6

 Από τη Μαρία Παπαπαναγιώτου

Στο Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey οι ειδικοί αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με ό,τι αποτέλεσε μέχρι τώρα το αίνιγμα  της ανθρώπινης φύσης και συγκεκριμένα της γεννετήσιας ηδονής: τη σεξουαλική κλίμακα της γυναίκας,τις πίστες και τα πλατώ ,όπως τα αντιλαμβάνεται ο γυναικείος οργανισμός και εγκέφαλος -και μόνο-, και όπως, ομολογημένα μέχρι σήμερα ,oι σεξολόγοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν σε ερευνητική και κλινική πρακτική.    

Και έτσι χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά εγκεφαλογραφήματα με πραγματικές απεικονίσεις εγκεφάλων των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του οργασμού, της κλιμάκωσης ,του peak- ενός ή επαναλαμβανόμενου-, και της σταδιακής επαναφοράς του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα  απ’ τα πελάγη της ηδονής.

Δημιουργήθηκε  η πρώτη ταινία που στηρίχθηκε  στα sequels των αληθινών σλάιτς εγκεφάλων με βιωματικό live οργασμό, και το θέμα έγινε hit σε εργαστήρια, επιστημονικά και  ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Κανένα επιστημονικό συμπέρασμα δεν ανακοινώθηκε επί του παρόντος. Το πώς ενεργοποιούνται οι γυναικείες  εγκεφαλικές περιοχές για να επιτύχουν την ‘συμφωνία των αισθήσεων’, όπως την ονόμασαν οι ερευνητές, με την ένταση, το ρυθμό της κλιμάκωσης, και τη διακλάδωση στα εγκεφαλικά μονοπάτια, αυτό είναι μια άλλη άβυσσος, παραδέχθηκαν οι ειδικοί.

Τώρα απλώς φωταγωγείται. 'Ανάβει με λαμπάκια στο εργαστήριο' μέχρι η γνώση να  μεταφράσει όσα το εγκεφαλογράφημα αποκωδικοποιεί.

                      

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρεπτική διατροφή και ασφάλεια στη θάλασσα για ξέγνοιαστες διακοπές

Υγεία & Σώμα / Θρεπτική διατροφή και ασφάλεια στη θάλασσα για ξέγνοιαστες διακοπές

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών το περνάμε στην παραλία, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κανόνες της υγιεινής διατροφής αλλά και πώς να προλαμβάνουμε τα θαλάσσια ατυχήματα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Πόσο νερό χρειαζόμαστε πραγματικά;

Ψυχή & Σώμα / «8 ποτήρια την ημέρα»: Πόσο νερό πραγματικά χρειαζόμαστε;

Η Μερόπη Κοκκίνη συνομιλεί με τη διατροφολόγο Άννα Γαβριέλη για όσα ισχύουν – και δεν ισχύουν – γύρω από την ενυδάτωση, διαλύοντας διαδεδομένους μύθους και δίνοντας πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να φροντίζουμε σωστά τον οργανισμό μας, χωρίς υπερβολές ή παρανοήσεις.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Έρικ Μ. Γκαρσία: Αυτισμός, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ και το δικαίωμα στην ορατότητα

The Upfront Initiative / Έρικ Μ. Γκαρσία: Αυτισμός, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ και το δικαίωμα στην ορατότητα

«Για πολύ μεγάλο διάστημα, τα αυτιστικά άτομα δεν είχαν την ευκαιρία να πουν τη δική τους ιστορία. Αν μπορώ να πω ότι πέτυχα κάτι μέσα από τη δουλειά μου, είναι ότι προσπάθησα να τους δώσω φωνή και να τα παρουσιάσω με την ανθρωπιά που τόσο συχνά τους στερεί η κοινωνία».
ΤΗΣ ΤΖΙΝΑΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παιδιά, θάλασσα και πρώτες βοήθειες: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γονιός

Ψυχή & Σώμα / Παιδιά, θάλασσα και πρώτες βοήθειες: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γονιός

Χρειάζεται να έχουμε φορητό φαρμακείο ή αρκεί το φαρμακείο του νησιού; Είναι μύθος ότι τα παιδιά δεν πρέπει να κολυμπούν μετά το φαγητό; H Τζούλη Αγοράκη συζητά με την παιδίατρο Γιώτα Γαργάλα.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Όταν ο νευρολόγος σού λέει «κάνε βελονισμό» – Τι πρέπει να ξέρεις

Ψυχή & Σώμα / Όταν ο νευρολόγος σού λέει «κάνε βελονισμό» – Τι πρέπει να ξέρεις

Ο βελονισμός έχει συνδεθεί με εναλλακτικές θεραπείες, ευεξία και ανατολική φιλοσοφία. Όμως, όταν ένας νευρολόγος τον προτείνει για την ανακούφιση από ημικρανίες, οσφυαλγίες ή χρόνιο πόνο, δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Τι λέει η επιστήμη γι’ αυτήν τη χιλιάδων ετών πρακτική και ποιοι μπορούν πραγματικά να ωφεληθούν; Ο νευρολόγος Οδυσσέας Παζιώνης απαντά.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Τα νέα fitness trends που βλέπεις παντού: Ποια αξίζουν και ποια να αγνοήσεις

Ψυχή & Σώμα / Τα νέα fitness trends που βλέπεις παντού: Ποια αξίζουν και ποια να αγνοήσεις

Γυμναστική με κινητό στο χέρι, ρολόγια που σου λένε πότε να αναπνεύσεις, influencers που υπόσχονται κοιλιακούς μέσα σε δέκα λεπτά: πόσα από όλα αυτά λειτουργούν πραγματικά; Για να ξεχωρίσουμε το hype από την ουσία, μιλήσαμε με τον Λάμπρο Μουλίνο, διαιτολόγο, διατροφολόγο και γυμναστή, ο οποίος μας βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε το τοπίο του fitness όπως αυτό διαμορφώνεται στα ελληνικά social media σήμερα.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πόσο παγωτό μπορούν να τρώνε τα παιδιά το καλοκαίρι;

Ψυχή & Σώμα / Πόσο παγωτό μπορούν να τρώνε τα παιδιά το καλοκαίρι;

Τι γίνεται με τα συσκευασμένα που βρίσκουμε στα ψυγεία; Είναι ασφαλή; Τα παγωτά που δεν έχουν ζάχαρη να τα προτιμάμε; Είναι ασφαλές να δίνουμε υποκατάστατα ζάχαρης στα παιδιά; Ποια είναι τα καλά του σπιτικού παγωτού; Και πώς μπορούμε να το φτιάχνουμε;
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Η σημασία της ηθικής ομορφιάς

Υγεία & Σώμα / Η ομορφιά του να δείχνεις καλοσύνη χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα

Οι πράξεις γενναιοδωρίας και αυτοθυσίας προκαλούν αισθήματα ψυχικής ευφορίας και συγκίνησης, που οδηγούν στην επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αλλά και να βοηθήσουμε τους άλλους
THE LIFO TEAM
Υπάρχουν πράγματι τροφές που «καίνε» λίπος;

Ψυχή & Σώμα / Υπάρχουν πράγματι τροφές που «καίνε» λίπος;

Βοηθούν όντως κάποιες τροφές στις καύσεις ή είναι απλώς ένας διατροφικός μύθος; Στο σημερινό επεισόδιο συζητάμε με τον διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη για το πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε με απλούς τρόπους τον μεταβολισμό μας.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

4 σχόλια
Μας έχουν ζαλίσει με το θέμα του γυναικείου οργασμού. Και το συμπέρασμα που θέλουν να εξαχθεί, ποιό είναι; Ότι οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα, ευαίσθητα ενώ οι άντρες πρωτόζωα πνευματικά και γουρούνια συναισθηματικά. Το ζητούμενο είναι γιατί αυτές οι ανώτερες μορφές θέλουν σώνει και καλά να ενωθούν με μας;
Αυτά τα σχόλια βλέπω και απογοητεύομαι. Όταν θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα ως " εμείς " και οι " άλλοι", τότε ίσως, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο ποιοτικές.