Πώς αντέδρασε ο Σαμαράς στη γκάφα με το video

Πώς αντέδρασε ο Σαμαράς στη γκάφα με το video Facebook Twitter
5

Ψύχραιμη ήταν, σύμφωνα με τα Νέα, η αντίδραση του Πρωθυπουργού στην μετάδοση του video με το σαρδάμ και τα «γαλλικά». Η εφημερίδα γράφει, ότι οι συνεργάτες του Σαμαρά φορτώνουν το λάθος στον καμεραμάν, καθώς όπως λένε, η κάμερα είναι ψηφιακή και γράφει σε σκληρό δίσκο.

Τον συγκεκριμένο καμεραμάν που σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν ράκος μετά τη γκάφα και ζητούσε διαρκώς συγγνώμη, δένει φιλία 25 χρόνων με τον Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό φαίνεται να έκανε τον Πρωθυπουργό να διατηρήσει την ψυχραιμία του.  «Στο κάτω – κάτω ανθρώπινο ήταν όλο αυτό» λένε συνεργάτες του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την εφημερίδα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
η κάμερα είναι ψηφιακή και γράφει σε σκληρό δίσκο. Πηγή: www.lifo.grΜάλιστα, εε.. είναι λογικό τότε.... Η γνωστή παροιμιώδης οργάνωση της ελληνικής κυβέρνησης...
Ανθρώπινη αντίδραση λένε οι μιντιοφυλλαδάρχες. Οι ίδιοι που ξέσκιζαν Σημίτη και Παπανδρέου για τα σαρδάμ. Όσο για τον "φίλο" από 25τια του πρωθυπουργού, τον κάμεραμαν, φαντάζομαι θα είναι από αυτούς που χαρακτήριζαν τους τεχνικούς της ΕΡΤ άχρηστους. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κύριοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου.
ενδεικτικό υπευθυνότητας: Αρχίζω τα μπινελίκια μπροστά στην κάμερα, κατηγορώ την κάμερα που με κατέγραψε και μετά έχω το θράσος να συγχωρώ τον κάμεραμάν που δεν την έκλεισε.