Το πρόβλημα της μόλυνσης από το πλαστικό είναι πραγματικό. Μας επηρεάζει όλους. Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού, για να μειωθεί ο όγκος των πλαστικών που καταλήγουν στους ωκεανούς, το National Geographic σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Planet or Plastic?». Επισκεφθείτε το www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com, απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz, ενημερωθείτε για τη χρήση και τις επιπτώσεις του πλαστικού στον πλανήτη μας και μειώστε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας.

 

©National Geographic
©National Geographic

 

Το National Geographic και το National Geographic Society ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα που δεν είναι άλλο από το να μειωθεί σημαντικά η ποσότητα πλαστικού μιας χρήσης που καταλήγει στους ωκεανούς, μέσω της πρωτοβουλίας «Planet or Plastic?».

 

©National Geographic
©National Geographic

 

Απαντήστε στις ερωτήσεις του quiz, δηλώστε την υποστήριξη σας και γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας που θα συνεργαστεί για να εμποδίσει την παλίρροια του πλαστικού μίας χρήσης που ρυπαίνει τους ωκεανούς. Για την ενίσχυση του σκοπού, 200 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν το National Geographic «Planet or Plastic?» καλοκαιρινό kit, με αντικείμενα που θα βοηθήσουν να μειώσουμε δραστικά το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή μας! Επιλέγουμε τον πλανήτη!

 

©National Geographic
©National Geographic


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: το site natgeotv.com/gr τη σελίδα του National Geographic στο Facebook facebook.com/NGCGreece και το κανάλι στο YouTube youtube.com/user/NatGeoChannelGreece.

 

©National Geographic
©National Geographic

 

Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο

Κάθε λεπτό πωλούνται ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια

Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται

9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο

 

©National Geographic
©National Geographic