0
LIFO PICKS

Η Ναταλία Τσαλίκη και η Όλια Λαζαρίδου ανασύρουν μνήμες από την εφηβεία τους

Η Ναταλία Τσαλίκη και η Όλια Λαζαρίδου συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή, στην κωμωδία «Αέρας» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Ένα έργο για την πολυπλοκότητα των σχέσεων, το μίσος και την αγάπη, το ψέμα και την αλήθεια, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια.

Σ' ένα σπίτι μπροστά στη θάλασσα συναντιούνται μετά από χρόνια δύο αδερφές, η Έντα και η Νόρα, με αφορμή έναν αιφνίδιο θάνατο και μια αναπάντεχη κληρονομιά. Κι ενώ όλα δείχνουν πως πολλά είναι αυτά που τις χωρίζουν, ο αέρας τρυπώνει κάθε τόσο απ' τα παράθυρα κουβαλώντας λέξεις κι αναμνήσεις, φέρνοντας φαντάσματα του παρελθόντος μα και μελωδίες μακρινές, αλλά οικείες, πλημμυρίζοντάς τες τελικά με τη ζωή τους όλη. Κι όσο κι αν δε θέλουν, θα αναγκαστούν να παραδεχτούν πόσο ίδιες είναι, πως θα μπορούσαν ακόμη να είναι κι ένα πρόσωπο, πως η Νόρα είναι η Έντα, κι η Ναταλία είναι η Όλια,

Στον «Αέρα» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, οι δύο ηρωίδες, μεταπλάθονται σε αερικά που αλλάζουν συνεχώς μορφές. Γίνονται αληθινά παράλογες και τραγικά αστείες. Σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο, οι δύο πρωταγωνίστριες ανασύρουν μνήμες από τη δική τους εφηβεία, με αφορμή την παράσταση.

Συντελεστές

Κείμενο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

Σκηνοθεσία: Μανώλης Δούνιας

Σκηνικά-Κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Αγγελίτσα

Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς

Ερμηνεύουν: Ναταλία Τσαλίκη, Όλια Λαζαρίδου

Info

Αέρας

Θέατρο Ιλίδια Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσιαμ 210 7223010)

Μέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00, Κυριακή: 18.00

Διάρκεια: 80' χωρίς διάλειμμα

Εισ.: 12-18 €

Προπώληση: viva.gr

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ