Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο μόλις τεσσάρων μηνών Σόκρατες είναι ο «επίσημος γάτος» του ξενοδοχείου Le Bristol. Φωτο: Franck Juery

Αριστόγατες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol

0

Μπορεί η Σουπέτ, η γάτα του Καρλ Λάνγκερφελντ, να είναι η πιο πλούσια γάτα κληρονόμος του κόσμου και η κοσμική Λίλιμπετ, επίσημη γάτα - ένοικος του ξενοδοχείου The Lanesborough να ποζάρει πρώτη και καλύτερη σε όλες τις δεξιώσεις και τις γιορτές που οργανώνει το ξενοδοχείο, αλλά όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε ένα μικρό παριζιάνικο αιλουροειδές που είναι το it-cat της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο μικρός Σόκρατες έκανε την επίσημη εμφάνισή του και το ντεμπούτο του στο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο Le Bristol στην αριστοκρατική Φομπούρ Σεντ Ονορέ και οι ένοικοι και επισκέπτες δε σταματούν να φωτογραφίζουν τον παιχνιδιάρη γάτο και προνομιούχο μόνιμο κάτοικο του ξενοδοχείου.

Μόλις τεσσάρων μηνών ο Σόκρατες διαδέχτηκε ως «επίσημος γάτος» του ξενοδοχείου Le Bristol τον πατέρα του Φαραόν και απολαμβάνει όλες τις ανέσεις του γοητευτικού γαλλικού ξενοδοχείου.

Μια χνουδωτή μπαλίτσα από λευκή γούνα, μια γαλάζια κορδέλα, ένα ζευγάρι λαμπερά μάτια, ποιος δε θα ερωτευθεί το γατάκι που γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου; Ο όμορφος πατέρας του, ήταν η γάτα του Le Bristol τα τελευταία 11 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι κέρδισε τη συνταξιοδότησή του, αφήνοντας τώρα τη θέση στα ικανά «πόδια» του διαδόχου του.

Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του και όλοι ελπίζουν ότι θα σταθεί επάξια στη θέση του όπως και ο πατέρας του.

Ο Φαραόν, καλωσόριζε τους επισκέπτες στο Le Bristol για πάνω από μια δεκαετία και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής ιδιαίτερα στα παιδιά που έφταναν στο ξενοδοχείο. Τώρα φεύγει από το ξενοδοχείο για να ζήσει μια ειρηνική ζωή στο σπίτι ενός από τους ρεσεψιονίστ του Le Bristol, του Ζαν-Φιλίπ-, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειας του ξενοδοχείου.

Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του και όλοι ελπίζουν ότι θα σταθεί επάξια στη θέση του όπως και ο πατέρας του.

Μεταξύ των πολλών λόγων που το Le Bristol είναι δημοφιλές και έχει πιστούς θαμώνες είναι η φιλική προς τα κατοικίδια πολιτική του: όχι μόνο οι επισκέπτες, αλλά και τα κατοικίδιά τους απολαμβάνουν μια πολυτελή μεταχείριση, και μάλιστα η φροντίδα τους επιτρέπει στους δίποδους ενοίκους να απολαύσουν το Παρίσι χωρίς ανησυχία και να βιώσουν τις απολαύσεις μιας παριζιάνικης απόδρασης.

Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο Φαραόν, ο πατέρας του Σόκρατες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Φωτο: Franck Juery
Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του. Φωτο: Franck Juery
Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Οι ένοικοι και επισκέπτες δε σταματούν να φωτογραφίζουν τον παιχνιδιάρη γάτο και προνομιούχο μόνιμο κάτοικο του ξενοδοχείου. Φωτο: Franck Juery
Living
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Plāsmata 3 / Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Συζητήσεις για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά που αποτελούν το οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως αλλά και για τις μεγάλες και μικρές ιστορίες που απαρτίζουν την πολιτισμική και κοινωνική του πραγματικότητα.
M. HULOT
Pet sitters, dog walkers και κατ’ οίκον επισκέψεις: Η λύση που έχουν βρει πολλοί κηδεμόνες κατοικιδίων 

Living / Κατοικίδια, ταξίδια και άγχος αποχωρισμού: Η άνοδος των daycare και pet sitters

Άνθρωποι που κάνουν pet sitting, βγάζουν βόλτα τον σκύλο μας ή έρχονται στο σπίτι για να φροντίσουν το κατοικίδιό μας: επαγγελματίες και κηδεμόνες εξηγούν γιατί αυτός ο τομέας γνωρίζει άνθηση. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει καυλωμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Living / Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει ερεθισμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Το πρωί τούς ξυπνά με φιλιά. Τους χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά. Και μετά; Σεξ. Μετά αυνανισμός. Μετά παρτούζα. Τουρίστες, φίλοι ή και εντελώς άγνωστα σ’ εμάς πρόσωπα φωτογραφίζονται και μιλούν, δίχως ντροπές.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΕΛΗΝΗ ΒΑΡΔΑ
Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια / Περιμένοντας το τέλος του κόσμου σε καταφύγια που μοιάζουν με σουίτες

Living / Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια

Η ζήτηση για υπερπολυτελή πυρηνικά καταφύγια έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αν και εξακολουθούν να απευθύνονται σε λίγους, τα σύγχρονα κρησφύγετα, θυμίζουν περισσότερο δωμάτια πεντάστερων ξενοδοχείων παρά ζοφερά bunkers κι εκτός από ασφάλεια παρέχουν άνεση υψηλής ποιότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Living / Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Καταθέτοντας στη δίκη της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου κατά των μονοπωλιακών πρακτικών της εταιρείας του, ο ιδιοκτήτης της Meta παραδέχτηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελάχιστη σχέση έχουν πια με τη διαπροσωπική επικοινωνία.
THE LIFO TEAM
Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια;

Living / Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια

Ένα φυτώριο στο Καπανδρίτι, είναι το απόλυτα εξειδικευμένο μέρος για να αποκτήσεις πανέμορφους κάκτους, αγαύες και κρασούλες σε περίεργα σχήματα και χρώματα – φυτά που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν με τη φροντίδα τους.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ