Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
H νέα healthy τάση της πόλης! Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO
0

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Χυμοποιείο


Μια κοινωνική-συνεργατική επιχείρηση (μια κολεκτίβα εργασίας) που προσφέρει φυσικούς χυμούς από ντόπια φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής (εκτός από τις μπανάνες και τον ανανά, που προέρχονται από την Κόστα Ρίκα) σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πανδρόσου 64, Μοναστηράκι, 210 3254186

 

Vitamin Point


Ένα «σημείο βιταμίνης» που θα προσφέρει φρεσκοστυμμένους χυμούς (πορτοκάλι, καρότο, μήλο, αχλάδι, μανταρίνι, ντομάτα) που φτιάχνονται από ελληνικά φρούτα εποχής, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τα κτήματα όπου καλλιεργούνται.

Σταδίου 10, Σύνταγμα, 210 3222030

 

Fresh Juice bar

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Θα βρείτε χυμούς που ξεκινούν από €0,80 (φυσικός χυμός πορτοκάλι), λεμονάδα με μέντα, φυσικό χυμό πορτοκάλι με δύο ακόμη φρούτα της επιλογής σας (π.χ. μήλο, καρότο) ή χυμούς με τρία φρούτα εποχής και πιο σπέσιαλ προτάσεις.

Περικλέους 24, Σύνταγμα, 211 4113865

Fontana

Το Fontana είναι γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία σε υπερτροφές και βότανα που μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα σε τσάι, αφεψήματα και θρεπτικά, κρύα ή ζεστά ροφήματα. Εξειδικεύεται και στους δυναμωτικούς χυμούς.

Ερμού & Αιόλου 17, 210 3254112

Pure Juice bar

Το μενού αποτελείται από ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς, λαχταριστά smoothies φρούτων με την προσθήκη υπερτροφών για επιπλέον τόνωση του οργανισμού σας και υγιεινά σνακ.

Σίνα 21, Κολωνάκι, 213 0363671

Froots Juice Bar

Φρέσκοι χυμοί για ενέργεια, για τη λίμπιντο και κατά του άγχους, σάλτσες και αμυγδαλόγαλα δικής τους παραγωγής, γρανίτες και, φυσικά, smoothies και υγιεινά σνακ.

Αθανασίου Διάκου 6 & Πορίνου, Ακρόπολη, 210 9222234

 

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

 

Το Βαζάκι

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (χωρίς λακτόζη, χαμηλό σε λιπαρά), τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται το σώμα για να λειτουργεί.

Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, 210 6800067

Frutteria

Tα φρούτα συνοδεύουν τα λαχανικά σε απίστευτους συνδυασμούς και επειδή είναι πιο μυρωδάτα και γευστικά όταν είναι η εποχή τους, στη frutteria χρησιμοποιούν πάντα εποχικά υλικά.

Φρυνίχου 18, Πλάκα, 210 3254152

Nova Gea

Όλοι οι χυμοί είναι 100% φυσικοί, χωρίς καθόλου πρόσθετα ή συντηρητικά. Οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν είναι ειδικά μελετημένοι για να προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη στον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα έχουν υπέροχη υφή και γεύση. Ειδικά τα smoothies μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ολόκληρο γεύμα.

Βύρωνος 6 & Βάκχου, Πλάκα, 211 4017427

 

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter

To άρθρο δημοσιεύτηκε στην έντυπη LIFO.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ