Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
H νέα healthy τάση της πόλης! Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO
0

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Χυμοποιείο


Μια κοινωνική-συνεργατική επιχείρηση (μια κολεκτίβα εργασίας) που προσφέρει φυσικούς χυμούς από ντόπια φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής (εκτός από τις μπανάνες και τον ανανά, που προέρχονται από την Κόστα Ρίκα) σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πανδρόσου 64, Μοναστηράκι, 210 3254186

 

Vitamin Point


Ένα «σημείο βιταμίνης» που θα προσφέρει φρεσκοστυμμένους χυμούς (πορτοκάλι, καρότο, μήλο, αχλάδι, μανταρίνι, ντομάτα) που φτιάχνονται από ελληνικά φρούτα εποχής, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τα κτήματα όπου καλλιεργούνται.

Σταδίου 10, Σύνταγμα, 210 3222030

 

Fresh Juice bar

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Θα βρείτε χυμούς που ξεκινούν από €0,80 (φυσικός χυμός πορτοκάλι), λεμονάδα με μέντα, φυσικό χυμό πορτοκάλι με δύο ακόμη φρούτα της επιλογής σας (π.χ. μήλο, καρότο) ή χυμούς με τρία φρούτα εποχής και πιο σπέσιαλ προτάσεις.

Περικλέους 24, Σύνταγμα, 211 4113865

Fontana

Το Fontana είναι γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία σε υπερτροφές και βότανα που μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα σε τσάι, αφεψήματα και θρεπτικά, κρύα ή ζεστά ροφήματα. Εξειδικεύεται και στους δυναμωτικούς χυμούς.

Ερμού & Αιόλου 17, 210 3254112

Pure Juice bar

Το μενού αποτελείται από ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς, λαχταριστά smoothies φρούτων με την προσθήκη υπερτροφών για επιπλέον τόνωση του οργανισμού σας και υγιεινά σνακ.

Σίνα 21, Κολωνάκι, 213 0363671

Froots Juice Bar

Φρέσκοι χυμοί για ενέργεια, για τη λίμπιντο και κατά του άγχους, σάλτσες και αμυγδαλόγαλα δικής τους παραγωγής, γρανίτες και, φυσικά, smoothies και υγιεινά σνακ.

Αθανασίου Διάκου 6 & Πορίνου, Ακρόπολη, 210 9222234

 

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

 

Το Βαζάκι

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (χωρίς λακτόζη, χαμηλό σε λιπαρά), τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται το σώμα για να λειτουργεί.

Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, 210 6800067

Frutteria

Tα φρούτα συνοδεύουν τα λαχανικά σε απίστευτους συνδυασμούς και επειδή είναι πιο μυρωδάτα και γευστικά όταν είναι η εποχή τους, στη frutteria χρησιμοποιούν πάντα εποχικά υλικά.

Φρυνίχου 18, Πλάκα, 210 3254152

Nova Gea

Όλοι οι χυμοί είναι 100% φυσικοί, χωρίς καθόλου πρόσθετα ή συντηρητικά. Οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν είναι ειδικά μελετημένοι για να προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη στον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα έχουν υπέροχη υφή και γεύση. Ειδικά τα smoothies μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ολόκληρο γεύμα.

Βύρωνος 6 & Βάκχου, Πλάκα, 211 4017427

 

Τα 9 juice bars που πρέπει να ξέρεις στην Αθήνα Facebook Twitter

To άρθρο δημοσιεύτηκε στην έντυπη LIFO.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ