.

Τα Χριστούγεννα έχουν μια λάμψη που σου έρχεται στο μυαλό αυθόρμητα χωρίς να το θέλεις. Δεν ξέρω αν είναι τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν στο δέντρο δημιουργώντας ένα μικρό illusion ή αν τελικά εκείνο το περίφημο αστέρι της Βηθλεέμ βρίσκεται κάπου εκεί ψηλά και ρίχνει λίγο περισσότερο φως αυτές τις μέρες, πάντως το γιορτινό κλίμα σε βρίσκει όσο κι αν του κρύβεσαι για να σου δημιουργήσει μια αίσθηση ελπίδας και μια ανάγκη να δείξεις στους δικούς σου την αγάπη σου.

.

Μέσα σε αυτό το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που στήνεται κάθε χρόνο στο μυαλό σου σαν pop up ευχετήρια κάρτα (απ' αυτές όπου πετάγονται χιονισμένα δεντράκια με το που τις ανοίγεις), υπάρχουν κάποια ονόματα ή συνήθειες που έχουν τη δική τους θέση μέσα στην όλη ατμόσφαιρα.

.

Το METAXA 12 Αστέρων έχει τη δική του σταθερή θέση στο στολισμένο σπίτι, γιατί εκτός από τη μοναδική του γεύση δημιουργεί μια αυθεντική ατμόσφαιρα γιορτής που θέλεις να μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

.

Τα 12 Αστέρια του ΜΕΤΑΧΑ όχι μόνο δε λείπουν από το δικό μου χριστουγεννιάτικο σκηνικό, αλλά είναι και το δώρο που κάνω κάθε χρόνο στους αγαπημένους μου φίλους...

.

Άλλωστε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο γιορτινό από το χρώμα του εμβληματικού ποτού καθώς ρέει στο ποτήρι απελευθερώνοντας νότες αποξηραμένων φρούτων, φλούδα πορτοκαλιού και «άγγιγμα» μπαχαρικών. Εκείνο όμως που είναι ακόμα πιο γιορτινό είναι το μοίρασμα στα ποτήρια και εκείνη η ζεστασιά με την πρώτη γουλιά, που σε κάνει να νιώθεις πως συνεχώς ανακαλύπτεις τη γεύση και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του.

.

Κι αν το METAXA 12 Αστέρων είναι συνδυασμένο με το χαμηλό ποτήρι που αναδεικνύει έναν μικρό θησαυρό, πλέον η απόλαυση συνδέεται με τη δημιουργία μοναδικών κοκτέιλ (αν δεν έχεις δοκιμάσει METAXA Μanhattan Bay τότε δεν έχεις γευτεί μια από τις απολαυστικότερες μίξεις) αλλά και με το pairing γεύσεων που σε οδηγεί σε νέες εμπειρίες γευσιγνωσίας. Αυτές οι εμπειρίες είναι το πραγματικό δώρο που κρύβεται μέσα σε κάθε φιάλη ΜETAXA 12 Αστέρων.

.

Φέτος που όλοι θα αρκεστούμε στα σπιτικά κοκτέιλ για να δημιουργήσουμε το γιορτινό κλίμα που τόσο έχουμε ανάγκη, κάθε εμπειρία απόλαυσης γίνεται ακόμα πιο σημαντική.

.

Και κάθε μπουκάλι METAXA 12 Αστέρων είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις όμορφες στιγμές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό είναι που θέλω να χαρίσω στους πιο αγαπημένους μου φίλους. Αυτό και τα Αστέρια του ΜΕΤΑΧΑ που προσθέτουν τη δική τους λάμψη στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γιατί ειδικά φέτος χρειαζόμαστε όσα περισσότερα αστέρια μπορούμε.

.

.