Η Jo Robinson έγραψε το βιβλίο της “Eating on the Wild Side” το 2013 ελπίζοντας να πείσει τους αμερικάνους να μαγειρεύουν στο σπίτι προτιμώντας περισσότερα ωμά λαχανικά από παραδοσιακούς σπόρους. Από κεί διαβάζω ότι το ωμό σκόρδο περιέχει δυό συστατικά: την αλιιήνη και την αλιινάση που κατοικούν μέσα σε κάθε σκελίδα και ενώνονται στην θεραπευτική αλλισίνη μόνον όταν κόψεις, πιέσεις , λιώσεις ή… μασήσεις το σκόρδο! Επίσης, αφού το ξεφλουδίσεις, πρέπει να το αφήσεις για δέκα λεπτά πριν το μαγειρέψεις για να κάνει τη ζύμωσή του και να γίνει μία από τις …σούπερ τροφές. Εννοείται ότι αγοράζουμε σκόρδα Λακωνίας, Χαλκίδας και Θράκης. Μπορείς να τα προμηθευτείς από το σκορδάδικο στην οδό Σαρρή και Επικούρου γωνία , στο κέντρο της Αθήνας και να ρωτήσεις live ό,τι θες τη κυρία Κούλα και όποιες φίλες της μαζεύονται εκεί. Τα ίδια και περισσότερα θα σου πεί από τη Jo Robinson…
Γεύση /
Jo Robinson-Κυρία Κούλα, σημειώσατε Χ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Σε 12 μήνες, η τεχνητή νοημοσύνη θα γράφει κώδικα καλύτερα από τους προγραμματιστές

Κ. Βήτα: «Στο ρεμπέτικο τραγουδούσαν κι έσπαγαν τα μάρμαρα στους τάφους»

Νεκρός ο μουσικός George Smaragdis κάνοντας ποδήλατο στο Μανχάταν – Τον παρέσυρε φορτηγό

«Ένας μύθος λέει πως αν χάσεις κάτι στην Αθήνα, θα το βρεις στον Ελαιώνα»

Πότε πρέπει να γίνεται η απεντόμωση για κατσαρίδες

σχόλια