Η Jo Robinson έγραψε το βιβλίο της “Eating on the Wild Side” το 2013 ελπίζοντας να πείσει τους αμερικάνους να μαγειρεύουν στο σπίτι προτιμώντας περισσότερα ωμά λαχανικά από παραδοσιακούς σπόρους. Από κεί διαβάζω ότι το ωμό σκόρδο περιέχει δυό συστατικά: την αλιιήνη και την αλιινάση που κατοικούν μέσα σε κάθε σκελίδα και ενώνονται στην θεραπευτική αλλισίνη μόνον όταν κόψεις, πιέσεις , λιώσεις ή… μασήσεις το σκόρδο! Επίσης, αφού το ξεφλουδίσεις, πρέπει να το αφήσεις για δέκα λεπτά πριν το μαγειρέψεις για να κάνει τη ζύμωσή του και να γίνει μία από τις …σούπερ τροφές. Εννοείται ότι αγοράζουμε σκόρδα Λακωνίας, Χαλκίδας και Θράκης. Μπορείς να τα προμηθευτείς από το σκορδάδικο στην οδό Σαρρή και Επικούρου γωνία , στο κέντρο της Αθήνας και να ρωτήσεις live ό,τι θες τη κυρία Κούλα και όποιες φίλες της μαζεύονται εκεί. Τα ίδια και περισσότερα θα σου πεί από τη Jo Robinson…
Γεύση /
Jo Robinson-Κυρία Κούλα, σημειώσατε Χ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Παξοί: Πώς συνέβη η τραγωδία με την 4χρονη που πνίγηκε σε πισίνα βίλας

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Πνιγμός 4χρονης σε πισίνα στους Παξούς: Ποινική δίωξη στους γονείς και τον παππού του παιδιού

Δανιά: Πήραν νεογέννητο από τη μητέρα του - Κρίθηκε ακατάλληλη γιατί την κακοποιούσε ο θετός πατέρας της

Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Αυτό της άξιζε» - Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 40χρονου

σχόλια