ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok

0

Στα βίντεο βλέπουμε πιατέλες με φαγητά και ακούγεται ο ήχος μιας γυναικείας στεντόρειας φωνής να λέει «This is my meal, I call this “girl dinner”» που θα πει «αυτό είναι το γεύμα μου, το ονομάζω “girl dinner”». Βέβαια, ο τίτλος μπορεί να κάνει αναφορά μόνο στα κορίτσια, αλλά ουσιαστικά αφορά όσους επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με το φαγητό ή δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα φάμε.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι νέοι άνθρωποι αναγκάζονται να ξεκουρδίσουν τους βιορυθμούς τους για να επιβιώσουν και ξοδεύουν ένα μεγάλο ποσοστό του εισοδήματός τους στο ενοίκιο. Oι millennials και η Gen Z είναι οι πιο μοναχικές γενιές που έχουν καταγραφεί ποτέ. Το ότι τρώνε μόνοι τους μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή θεωρείται δεδομένο, τουλάχιστον τις εργάσιμες ημέρες. Το τέλος των μεσοβδόμαδων οικογενειακών δείπνων είναι απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής, αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ούτε για να φας κανονικά μέσα στην ημέρα.

Oι millennials και η Gen Z είναι οι πιο μοναχικές γενιές που έχουν καταγραφεί ποτέ. Το ότι τρώνε μόνοι τους μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή θεωρείται δεδομένο, τουλάχιστον τις εργάσιμες ημέρες. Το τέλος των μεσοβδόμαδων οικογενειακών δείπνων είναι απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής, αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ούτε για να φας κανονικά μέσα στην ημέρα.

Στα καλά νέα, το να φτιάξεις ένα μικρό πιάτο με χίλια δυο καλούδια και να τσιμπάς από αυτό βοηθάει στο να νιώσεις τη ικανοποίηση ότι έκανες κάτι λίγο πιο δημιουργικό από το να παραγγείλεις ντελίβερι· παράλληλα παίρνεις και την ευχαρίστηση που προσφέρει η μαγειρική καθώς παίζεις με τα σχήματα, τα χρώματα και τις υφές, χωρίς να χρειαστεί να μπεις πολύ βαθιά στην κουζίνα. Επιπλέον, δημιουργείς ένα πιάτο που έχει διατροφική αξία και έφτιαξες με τα χεράκια σου, πάρα πολύ γρήγορα. 

Το περιοδικό «Dazed» σημειώνει πως πίσω από την τάση του «Girl Dinner» δεν υπάρχει κάποια έμφυλη διάκριση. Ο όρος προέρχεται από εκείνη τη διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη ενέργεια που είχες όταν ήσουν μικρός και σε πλημμυρίζει όταν φτιάχνεις ένα νόστιμο σνακ για τον εαυτό σου.

Εμείς ζητήσαμε από επτά κορίτσια που ζουν στους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης να μας συστηθούν και να μας δείξουν τις πιατέλες τους.

1.

Αναστασία Τσάμη

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Το πιάτο μου θυμίζει κάτι από παραδοσιακό κολατσιό. Φωτ.: @photoshoe__

Ονομάζομαι Αναστασία, είμαι interior designer και store manager στο Myran Scandinavian Design. Το πιάτο μου θυμίζει κάτι από παραδοσιακό κολατσιό, αφού εδώ θα βρεις κουλούρι Θεσσαλονίκης, ντομάτες, αγγούρια, γραβιέρα Αμφιλοχίας, ελίτσες, παστέλια και γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Η αλήθεια είναι πως τρώω αρκετά μόνη μου, αν σκεφτείς ότι συνήθως τρώω στη δουλειά. Η διαδικασία του plating και γενικά το πώς τοποθετώ τα πράγματα στο πιάτο μού φαίνεται πολύ δημιουργική και διασκεδαστική, το κάνω συνέχεια γιατί μου φτιάχνει το κέφι. Για την πιατέλα και όσα βρίσκονται σε αυτήν έδωσα περίπου 18 ευρώ.
@anastasia.tma19

2.

Ολίνα

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Το πιάτο μου σήμερα είναι δροσιστικό και πλούσιο σε βιταμίνες.

Με λένε Ολίνα. Γράφω στίχους και τραγουδάω. Το πιάτο μου σήμερα είναι δροσιστικό και πλούσιο σε βιταμίνες. Έχει χούμους, φέτα, γίγαντες, παντζάρια με γιαούρτι, ντοματίνια, αγγουράκια, ξηρούς καρπούς, ελιές, παξιμάδια χαρουπιού, chutney σύκου, καρπούζι και μπόλικο λάδι. Τρώω συχνά μόνη, πρώτον γιατί δεν τρώω κρέας ‒ πριν καν αποφασίσουν οι άλλοι από πού θα πάρουν σουβλάκια, εγώ έχω ήδη φάει τη σαλάτα μου. Δεύτερον, τα αγαπημένα μου φαγητά είναι οι φακές και τα φασολάκια, τα οποία μαγειρεύω συχνά, ωστόσο δεν είμαι καλή μαγείρισσα. Οπότε πάντα καταλήγω να τα τρώω μόνη μου.

ολίνα - αθωότητα

olina._

3.

Νεφέλη Καζάκη

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Σπάνια θα φάω με παρέα, ίσως κανένα Σ/Κ θα φάω με τους δικούς μου.

Είμαι η Νεφέλη και ασχολούμαι με τα social media. Επειδή μένω μόνη μου, είμαι συνηθισμένη να τρώω μόνη. Σπάνια θα φάω με παρέα, ίσως κανένα Σ/Κ θα φάω με τους δικούς μου. Από αλμυρά, το πιάτο έχει αγγουράκια και καροτάκια σε στικ, ντοματίνια κομμένα στη μέση, ένα φοβερό χούμους με πέστο, ελιές Καλαμών από ένα μαγαζάκι στην Καλλιθέα, κρητικά παξιμαδάκια με χαρούπι και αυτά τα τέλεια κριτσίνια με κινόα και δεντρολίβανο. Κι επειδή μου αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί γλυκού-αλμυρού, έχω βάλει και λίγα πράσινα σταφυλάκια και κερασάκια. Μου αρέσει πολύ να κόβω τα υλικά και να τα τοποθετώ στο πιάτο όσο πιο όμορφα μπορώ. Όλα τα υλικά που αγόρασα πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 10-12 ευρώ και θα μου φτάσουν για τουλάχιστον 5 τέτοιες πιατέλες και για άλλα φαγητά. Άρα θα πω πως το κόστος της συγκεκριμένης πιατέλας είναι κάπου στα 3 ευρώ. Αργότερα ίσως φάω παγωτό για να δροσιστώ. Το βράδυ μάλλον θα φτιάξω ντάκο με τα παξιμαδάκια και τις ελιές.

4.

Bάσια Κοντού

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter

Είμαι η Bάσια, δουλεύω στο grandmama, μια start up πλατφόρμα. Η αλήθεια είναι πως τρώω μόνη μου σχεδόν κάθε μέρα. Μου αρέσει η φρεσκάδα γι’ αυτό φροντίζω να τρώω αρκετά φρούτα, με τα οποία συνήθως φτιάχνω smoothies ή τα τσιμπάω ωμά. Σε αυτή την πιατέλα έχω μπανάνα, σπανάκι, ροδάκινο, τζίντζερ, λάιμ και πεπόνι. Απολαμβάνω τη διαδικασία προετοιμασίας καθώς κάθε εποχή αλλάζουν τα φρούτα και μου αρέσει να παίζω με τους φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ειδικά όταν κάνω smoothies, αυτό για το οποίο αδημονώ περισσότερο είναι το τελικό χρώμα του χυμού στο μίξερ. Αργότερα, ίσως φάω ψητά λαχανικά στον φούρνο με κουρκουμά και αλλά μυρωδικά. Η πιατέλα που βλέπουμε συνολικά κόστισε περίπου 15 ευρώ.
@vassia.kodu

5.

Ελένη Τσούτση

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Το πιάτο μου έχει ό,τι λατρεύω να τρώω κάθε καλοκαίρι! Φωτ.: Μυρτώ Τσίναλη

Είμαι η Ελένη και είμαι beauty editor. Το πιάτο μου έχει ό,τι λατρεύω να τρώω κάθε καλοκαίρι! Ντοματίνια, ελιές Καλαμών, φέτα με λάδι και ρίγανη, κάππαρη, παξιμάδια, φιστίκια Αιγίνης και τα αγαπημένα μου σταφύλια (χωρίς κουκούτσι). Απολαμβάνω πολύ να τρώω μόνη μου, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που έχω περισσότερο χρόνο. Είναι μια στιγμή χαλάρωσης και πάντα φροντίζω να έχω και μουσική υπόκρουση ανάλογη το mood μου.

Λατρεύω τη μεσογειακή κουζίνα και μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι στην Κρήτη κατάλαβα πως ο ντάκος είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις. Τα τραγανά κριθαροκούλουρα, οι ζουμερές κατακόκκινες ντομάτες, οι ελιές, η ξινομυζήθρα και φυσικά το ελαιόλαδο και η ρίγανη δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό! Περισσότερο μου αρέσει η διαδικασία, π.χ. να βρίσκω καλές πρώτες ύλες, και, φυσικά, μου αρέσει οι δικοί μου απολαμβάνουν το φαγητό που έχω ετοιμάσει. Δεν πειραματίζομαι πολύ με τις γεύσεις γιατί ξέρω τι μου αρέσει και σχεδόν πάντα κινούμαι safe. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα παγωτό βανίλια! Όλα αυτά που έχω στην πιατέλα μου κόστισαν περίπου 17 ευρώ.
@Elens_theory

6.

Ηλέκτρα Ψαράκη

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και να πειραματίζομαι

Ονομάζομαι Ηλέκτρα, έχω σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός, εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση και είμαι δασκάλα χιπ χοπ. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το TikTok, στο οποίο μοιράζομαι εύκολες και γρήγορες συνταγές. Το πιάτο έχει κάποια από τα αγαπημένα μου ελληνικά προϊόντα: φέτα, γραβιέρα, μέλι, αποξηραμένα σύκα και βερίκοκα. Ακόμη έχει καπνιστή γαλοπούλα, πάριζα, αγγουράκι τουρσί, ντοματίνια και ελιές. Τέλος, έχει παξιμάδια με ρίγανη και κριτσίνια με ρίγανη και ντομάτα.

Συνήθως, τρώω σνακ κάθε πρωί πριν από τη δουλειά και κάποια απογεύματα. Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι αλμυρά πατατάκια με σοκολάτα. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και να πειραματίζομαι, οπότε απολαμβάνω όλη αυτήν τη διαδικασία τού να φτιάχνω κάτι διαφορετικό και νόστιμο. Φυσικά, απολαμβάνω και το αποτέλεσμα και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη όταν παίρνω θετικά σχόλια από όποιον δοκιμάζει τα πιάτα μου. Το ποσό που έδωσα συνολικά ήταν περίπου 30 ευρώ.
TikTok: elektraps

Instagram: elektraps

7.

Δανάη Γιατράκη

Το «Girl Dinner» είναι ένα τρεντ με πρόχειρο φαγητό που σαρώνει στο TikTok Facebook Twitter
Το καλοκαίρι είναι η μοναδική περίοδος που πραγματικά δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από φρούτα και λαχανικά.

Ονομάζομαι Δανάη, είμαι graphic designer και illustrator και μένω στην Αθήνα. Το πιάτο που βλέπετε περιλαμβάνει κάποια από τα αγαπημένα μου φρούτα, όπως ροδάκινο, μπανάνα, σταφύλια, αχλάδι (λείπει το βερίκοκο), και την ντομάτα, που τα τελευταία χρόνια την τρώω καθημερινά σε σαλάτες όλων των συνδυασμών. Το καλοκαίρι είναι η μοναδική περίοδος που πραγματικά δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από φρούτα και λαχανικά. Λόγω της ζέστης, ειδικά στην πόλη, συνήθως τρέφομαι πολύ ελαφριά και ενυδατώνομαι συνεχώς. Οπότε αντίο πίτσες, μακαρόνια και τηγανητά. Αν είμαι σπίτι, τρώω κυρίως μόνη μου, οπότε αυτά τα σνακ είναι must όταν δουλεύω, βλέπω ταινία ή διαβάζω.

Τα φρούτα πραγματικά μού φτιάχνουν τη διάθεση, οπότε, ακόμα και τη στιγμή που τα κόβω για να φτιάξω το σνακ μου, είμαι ενθουσιασμένη. Μου αρέσουν συνδυασμοί με φυτικό γιαούρτι, βρόμη, σπόρους chia, φιστικοβούτυρο ή ταχίνι, μέλι και κανέλα. Εντάξει, το φιστικοβούτυρο είναι αγάπη. Σήμερα σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να φάω σύκα, αλλά περιμένω τον Αύγουστο, που θα τα τσακίσω. Το πιάτο πραγματικά κοστίζει ελάχιστα και μαζί με τους συνδυασμούς που ανέφερα ίσως να φτάνει τα 10 ευρώ.

Γεύση
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Freelee επέστρεψε μετά από χρόνια στα social media και εξακολουθεί να τρώει μπανάνες

Social Media / Τι απέγινε η «γυμνή vegan blogger» που έτρωγε μόνο μπανάνες; Επέστρεψε και δεν είναι για καλό

«Είμαι πολύ αδύνατη ή η κοινωνία γίνεται πολύ χοντρή;»: Η Freelee επέστρεψε μετά από χρόνια στα social media με νέες θεωρίες συνωμοσίας, αμφιλεγόμενες δίαιτες και όρεξη για bodyshaming σε όποι@ δεν της μοιάζει.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/03-«Η μεγαλύτερη παρερμηνεία για την Gen Z είναι ότι δεν είμαστε πολιτικοποιημένοι»

Radio Lifo / «Η μεγαλύτερη παρερμηνεία για την Gen Z είναι ότι δεν είμαστε πολιτικοποιημένοι»

Ο Νίκος Ευσταθίου μιλά με τον 21χρονο φοιτητή Ιατρικής Γιώργο Σάββα για τις ανησυχίες του σε σχέση με το μέλλον του στην Ελλάδα, αλλά και για το πώς διαμορφώνει την πολιτική του συνείδηση.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παραδοσιακά παριανά γλυκά του Πάσχα

Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της Πάρου

Τρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Γεύση / Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Εστιατόρια στη Βρετανία εμπλουτίζουν τις λίστες τους με ελληνικές ποικιλίες, κάβες και σούπερ μάρκετ τα βάζουν στα ράφια τους. Γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες 44 οινοποιεία που έπιασαν αυτή την τάση άνοιξαν και παρουσίασαν τα κρασιά τους στο Λονδίνο - και όλο αυτό είχε επιτυχία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ