Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter
5

1.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

 

2.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

3.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter


4.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

5.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

6.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

7.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

8.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

9.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

10.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

11.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

12.

Ένα κολατσιό που θα λυπάσαι να το φας Facebook Twitter

13.

Διαβάστε επίσης:

Bento: η τέχνη του lunchbox

Η αισθητική, η αρμονία, το απλό και το πολύπλοκο, η πολιτική και η οικονομία, όλα σε ένα κουτάκι με φαγητό

Γεύση
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

σχόλια

4 σχόλια
Όμορφα είναι, δε λέω... και αν μη τι άλλο, πρωτότυπα! Ωστόσο έχω δύο ενστάσεις: η μία αφορά στο περιεχόμενο του κολατσιού, ότι δηλαδή είναι όλα μαζί μπισκότα, λαχανικά, φρούτα κλπ (αν και στο link είδα ότι υπάρχουν και κουτιά με ξεχωριστές θεσούλες) και η δεύτερη στο κατά πόσο τελικά το παιδί θα φάει το φαγητό του ή απλά θα παίξει με αυτό, θα βαρεθεί και στο τέλος θα το πετάξει!!! Πάντως σίγουρα σου χαρίζουν πολλά χαμόγελα μόλις τα βλέπεις!!