.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.
0

Όσο κι αν η καθημερινότητα στην πόλη προσπαθεί να σε αποσυνδέσει από τον δεσμό σου με τη φύση, αυτός είναι τόσο ισχυρός που ανασύρεται σε κάθε ευκαιρία, σαν δομικό κομμάτι του DNA μας. Το .BOND εξυμνεί, μέσα από τη φιλοσοφία του, αυτόν ακριβώς τον δεσμό σε ένα eco friendly περιβάλλον που δύσκολα περιγράφεται, αφού αυτό που προσφέρει είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτε απ' όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.


Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον. Από τη διακόσμηση με τα υπέροχα φυτά και τα φυλλοβόλα δέντρα μέχρι τον κατάλογο, όπου θα συναντήσεις healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, στο .BOND όλα είναι σχεδιασμένα για να σε μυήσουν σε έναν τρόπο ζωής που ίσως έχεις ξεχάσει.

Η κουζίνα υποδέχεται καθημερινά φρέσκα ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη του τόπου μας και το μενού αλλάζει συνεχώς, ακολουθώντας την πορεία της φύσης. Άλλωστε, ο κήπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος προσφέρει απλόχερα μυρωδικά και αρωματικά για κάθε πιάτο.

Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tο πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον.

Στο νέο μενού, που επιμελείται ο σεφ Αντώνης Χάλαρης, θα συναντήσεις εξαιρετικές επιλογές brunch –σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 8– με ευεργετικές συνταγές από το vitamin bar, τρομερά smoothie bowls αλλά και το πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον. Οι προτάσεις για lunch ή dinner περιλαμβάνουν εκλεκτά κρέατα σε διαφορετικές κοπές, όπως η μοσχαρίσια πικάνια πάνω σε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι και σάλτσα από πετιμέζι αλλά και το εντυπωσιακό ψαρονέφρι με πουρέ από παντζάρι. Πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές αλλά και εξαιρετικά σπαγγέτι –η ελληνική καρμπονάρα με χειροποίητα σιουφιχτά, γιαούρτι και απάκι θα σε ενθουσιάσει– συνοδεύουν γευστικά οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.

Στη βιτρίνα του wine bar φιγουράρει μια σειρά από ετικέτες που προέρχονται κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλεγμένες οινικές προτάσεις από το εξωτερικό. Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα (πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Passion Strike, με βότκα, αλλά και το Green Gin, με αγγούρι) και σε καλεί να αφεθείς στην έμπνευση-έκπληξη του bartender, επιλέγοντας το «Ask the bartender».


Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον.
.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα.

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 210 9902035, Facebook, Instagram

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ