ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Designers:
Deux Hommes  
Vassilis Zoulias  
MI-RO  
Parthenis  
Kathy Heyndels & Marios Togos  
.LAK by Lakis Gavalas  
Valtadoros  
Irene Angelopoulos  
Dimitrios Ordoulidis  
Brands:
Aesthet
x Ancient Kallos 
Angelos Bratis  
Annie P  
CKontova  
Cristina Beautiful Life  
Daphne Valente  
Elena Makri  
Etoile Coral  
Greek Archaic Kori  
Karima  
Laviate  
Levinia  
Madame Shoushou  
Nidodileda  
Pearl & Caviar  
Sadh  
Stefania Vaidani  
The Knl’s  
Themis Z  
Vassia Kostara  
Yiorgos Eleftheriades  
Zeus+Dione  
New Designers 
Watch now
Schedule
About
28/6 - 4/7
Fashion Films Released Daily At 6 p.m.
 
Back
 
Back

H 28η Athens Xclusive Designers Week είναι τώρα, είναι εδώ!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, εξελίσσεται δημιουργικά και επιστρέφει για 28η σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη φορά στη νέα digital εκδοχή της μέσα από τη LIFO.

Όπως πάντα η Athens Xclusive Designers Week έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη και την υποστήριξη του εγχώριου κλάδου της μόδας, που επιπλέον πλήττεται σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας

Αυτή τη σεζόν, καταφέραμε να σχεδιάσουμε μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής που συνδύασε την φυσική παρουσία ολιγάριθμων εκλεκτών καλεσμένων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων σχεδιαστών αλλά και τον διαδυκτυακό τρόπο προβολής.

Τις ημέρες της βιντεοσκόπησης, υπαίθριοι χώροι της Αθηναϊκής Ριβιέρας αλλά και του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού μετατράπηκαν σε κινηματογραφικά σκηνικά, απαθανατίζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία των Ελλήνων σχεδιαστών και αναδεικνύοντας τις ομορφιές της της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το πνεύμα και ο παλμός της Ελληνικής μόδας αποτυπώνεται σε μία σειρά επτά επεισοδίων, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, στο LIFO.gr.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον διαδικτυακό μας χώρο διεξαγωγής και προβολής της εβδομάδας μόδας και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε front row τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών και των fashion brands, μέσα από μία σειρά μοναδικών fashion films, υπό τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια στην πλειονότητα των fashion films του Χρήστου Θεολόγου αλλά και του Κώστα Δημά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες σχεδιαστές που από κοινού δημιουργήσαμε μία Εβδομάδα Μόδας υψηλών προδιαγραφών ειδικά σ’ αυτή την ιδιόμορφη περίοδο που διανύουμε.

Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μας, που αγκάλιασαν το όραμά μας και που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό αυτό το πολυδιάστατο εγχείρημα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τον αξιότιμο Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον ΕΟΤ και την πρόεδρο κα Άντζελα Γκερέκου, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον ΕΒΕΑ και τον κο πρόεδρο κο Κωνσταντίνο Μίχαλο και όλους τους φορείς για την έμπρακτη υποστήριξή τους.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου προς την ομάδα μου, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες συντελεστές και συνεργάτες που με σκληρή δουλειά, επιμονή κι ενθουσιασμό, υποστήριξαν και αυτή την διοργάνωση κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες.

Καλή Εβδομάδα Μόδας!

Enjoy the fashion week!

Tonia Fouseki,
Founder & Executive Producer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ