ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. ποικιλία λαχανικών (λόλα, μαρούλι, ρόκα, αντίδια, ραντίτσιο)
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κ.σ. ξινομυζήθρα
  • 100 γρ. στήθος κοτόπουλο ψημένο στη σχάρα
  • 1 φύλλο τορτίγιας

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 παγάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά της βινεγκρέτ μπαλσάμικου και την αναμειγνύουμε με την ποικιλία λαχανικών, το κοτόπουλο, τα ντοματίνια και την ξινομυζήθρα.
  2. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο φύλλο τορτίγιας και το τυλίγουμε σφιχτά.
  3. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Άλλη Σκάλα» στην Αργυρούπολη.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα