ΥΛΙΚΑ
- 2 μπούτια κοτόπουλο χωρίς το δέρμα
- Χυμός από ½ λεμόνι
- ½ κ.γ. ξίδι
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- ½ κ.σ. σκόρδο λιωμένο
- ½ κ.σ. τρίντζερ τριμμένο
- 1 κ.σ. σκόνη Tandoori Μasala (σούπερ μάρκετ)
- 2 κ.σ. λάδι μουστάρδας
- 1 πρέζα σκόνη πιπεριά τσίλι μαύρο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο γιαούρτι, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε μία ημέρα στο ψυγείο.
- Περνάμε το κοτόπουλο σε σούβλα, το τοποθετούμε σε σκεύος με καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για 25 λεπτά.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Royal Indian Chef στη λεωφόρο Συγγρού 9.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα