Είναι καθισμένη μπροστά σε ένα τραπέζι και έχει πέσει με τα μούτρα στο μπολ με τα δημητριακά. Κάτι δεν πάει καλά. Μα, τι να της έχει συμβεί; Δίπλα της ακουμπισμένα φρέσκα και εντελώς ανέγγιχτα pancakes κι ένα ποτήρι ροζ σαμπάνια. Φοράει ένα ριγέ πουλόβερ σε παλ χρώματα. Δεν ξέρουμε κάτι άλλο γι' αυτό το «καημένο» το κορίτσι και ο Δημήτρης Μπαϊραμπάς, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των ρούχων Milkwhite, δεν φαίνεται πρόθυμος να αποκαλύψει κάτι περαιτέρω – υποθέτω για να εντείνει την αίσθηση του μυστηρίου.


«Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι απροσδόκητες, μια και η ιστορία της βιτρίνας έγινε viral μέσω των social media σε μικρό χρονικό διάστημα» λέει ο ίδιος.

 

Είναι καθισμένη μπροστά σε ένα τραπέζι και έχει πέσει με τα μούτρα στο μπολ με τα δημητριακά. Κάτι δεν πάει καλά. Μα, τι να της έχει συμβεί; Δίπλα της ακουμπισμένα φρέσκα και εντελώς ανέγγιχτα pancakes κι ένα ποτήρι ροζ σαμπάνια. Φοράει ένα ριγέ πουλόβερ σε παλ χρώματα.


Η βιτρίνα τιτλοφορείται «the knitwear project» και στην ουσία εστιάζει στη συλλογή με πλεκτά της Milkwhite που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος.


Την έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο κ. Μπαϊραμπάς, καθώς έχει δουλέψει πολλά χρόνια στο κομμάτι του visual merchandising. «Επιμελούμαι πάντοτε τις βιτρίνες του καταστήματος, όπως και το art direction του brand».

 

Κάθε συλλογή που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής κρύβει ένα story που έχει αρχή, μέση και τέλος. Η καμπάνιες και τα lookbooks κάθε συλλογής είναι πάντα πολύ ιδιαίτερα και απολύτως επιμελημένα.


Τα ρούχα της Μilkwhite έχουν αναφορές στον σύγχρονο ρομαντισμό και χαρακτηρίζονται από την παστέλ παλέτα, τα patterns και τα glossy υφάσματα. Είναι, θα έλεγε κανείς, ρούχα που θυμίζουν άλλη εποχή, αλλά με σύγχρονο τρόπο.

 

Info

Milkwhite

Αθανασίου Αξαρλιάν 5, 210 3315233