— Το Brazilian Hips® είναι σχεδιασμένο ώστε να στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος;

Ναι, είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο πρόγραμμα άσκησης, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του γυναικείου σώματος.


— Τι περιλαμβάνει μια προπόνηση και σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, αφού δεν επιβαρύνει αρθρώσεις και δεν καταπονεί το σώμα.

 

— Μίλησέ μας για την πλατφόρμα που έχεις δημιουργήσει.

Το πρόγραμμα Brazilian Hips® το εμπνεύστηκα και το σχεδίασα το 2010. Από την πρώτη κιόλας μέρα διδασκαλίας του κέρδισε απόλυτα το γυναικείο κοινό και μετράει πάρα πολλές φαν και πάνω από 1.000 success stories γυναικών που πέτυχαν τον στόχο τους και είδαν το σώμα τους κυριολεκτικά να μεταμορφώνεται από τον πρώτο μήνα!

 

Η ιδέα για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αλλά και της εφαρμογής Brazilian Hips® για κινητά iOS και Android (http://onelink.to/rmyu4r) προέκυψε από την επιθυμία μου να βοηθήσω με τον τρόπο μου τις γυναίκες να νιώσουν καλά με το σώμα τους και να αγαπήσουν το εαυτό τους, ακόμα κι αν δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Έτσι, υλοποίησα την ιδέα μου για online γυμναστική από το σπίτι και μέσω της ιστοσελίδας μου tv.elenaamprazi.com ή της εφαρμογής τα μέλη έχουν πρόσβαση σε πολλά προγράμματα άσκησης, όπως τα Brazilian Hips, Burn Fat Fast, Bikini Body, Fit Mama κ.λπ.


— Πιστεύεις ότι μια γυναίκα μπορεί να γυμναστεί στο σπίτι της αποτελεσματικά;

Ναι, απολύτως! Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προγράμματά μου και το επίπεδο των υπηρεσιών μου, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση που παρέχω στα μέλη της ομάδας μου #teamamprazi, μπορώ να εγγυηθώ άμεσο αποτέλεσμα!


— Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δει αλλαγή στο σώμα της;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τον πρώτο κιόλας μήνα, εφόσον παρακολουθεί συστηματικά και εκτελεί με συγκέντρωση τα προγράμματα! Η προσωπική μέθοδος εκγύμνασης που χρησιμοποιώ είναι ιδιαίτερα στοχευμένη και απίστευτα αποτελεσματική!

 

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.elenaamprazi.com ή ακολουθήστε την Έλενα στο Instagram, https://www.instagram.com/elena.amprazi/