Τσελίκ σε Ελλάδα: Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας

Τσελίκ σε Ελλάδα: Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας Facebook Twitter
Τσελίκ: Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο - Ξεπερνά το μπόι σας (EPA)
0

Νέες προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία, αυτή τη φορά μέσω του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομάρ Τσελίκ, ο οποίος προειδοποιεί την Ελλάδα να μην τα βάζει με τον στόλο της γείτονος.

«Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στην εγκατάλειψη του δικαίου και μιλάτε  για χρήση πραγματικής ισχύος, τότε θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση» ανέφερε ο Ομάρ Τσελίκ.

Και συνέχισε λέγοντας «Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας. Μια δίκαιη λύση θα φέρει τη σταθερότητα στη Μεσόγειο με τη μέθοδο του καζάν-καζάν».

Ο Τσελίκ προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΡ, υπό την προεδρία του Ερντογάν, ενώ βάλθηκε και εναντίον της Κύπρου.

Σχολιάζοντας την πρόταση Κύπριων πολιτικών, που είχαν πει να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός πόλος εναντίον την Τουρκίας, ο Τσελίκ απάντησε πως «Βγήκε ο Υπουργός 'νοτίου Κύπρου' και είπε η ΕΕ να ιδρύσει ένα μόνιμο στόλο στην ανατολική Μεσόγειο. Θέλω να τους πω αυτό. Η στάση της Τουρκίας δεν αλλάζει με το να κινείστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αν αναζητάτε μια λύση στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης ο καλύτερος συνομιλητής που μπορείτε να βρείτε είναι η Τουρκία. Αν κινείστε εκτός του δικαίου και της δικαιοσύνης αναζητώντας λύση μην νομίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας. Δεν καταλαβαίνουμε αυτά τα ζητήματα αλληλεγγύης της γειτονιάς.

Δυστυχώς είναι προβληματικοί τύποι αυτοί που επιλέγονται στην νότια Κύπρο για να μιλούν γι αυτά τα θέματα και που γίνονται Υπουργοί Άμυνας στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ/sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα, ο Τραμπ είπε: «Μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και τους πιο κοντινούς σου, αλλά πρέπει να φύγεις από τη χώρα τώρα», προσφέροντας ασφαλή διέλευση στον Μαδούρο
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Διεθνή / Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων εξαπλώνεται γρήγορα ανάμεσα στα γουρούνια και τους αγριόχοιρους, αποτελώντας σημαντικό οικονομικό κίνδυνο για την Ισπανία, μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες εξαγωγές χοιρινού στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM
Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM