Τρίτο πακέτο-βόμβα σε αεροπορική βάση στην Ισπανία

Τρίτο πακέτο-βόμβα σε αεροπορική βάση στην Ισπανία Facebook Twitter
0

Νέα υπόθεση με πακέτο-βόμβα εντοπίστηκε στην Ισπανία μετά την χθεσινή έκρηξη μιας επιστολής στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη. 

Οι πράκτορες ασφαλείας από την αεροπορική βάση Torrejón de Ardoz εντόπισαν ένα πακέτο βόμβα που εστάλη ταχυδρομικώς στο Δορυφορικό Κέντρο που βρίσκεται σε αυτές τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις σήμερα το πρωί. Το πακέτο έρχεται να προστεθεί στα δύο που στάλθηκαν χθες στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ισπανία και σε μια εταιρεία στη Σαραγόσα που κατασκευάζει στρατιωτικό εξοπλισμό.

Τρίτο πακέτο-βόμβα σε αεροπορική βάση στην Ισπανία Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, τα συστήματα ασφαλείας της αεροπορικής βάσης εντόπισαν ύποπτο πακέτο μεταξύ 3:00 και 04:00 σήμερα τα ξημερώματα. Αφού αναλύθηκε με ακτίνες διαπιστώθηκε ότι μπορούσε να περιέχει κάποιου τύπου μηχανισμό στο εσωτερικό του, για τον λόγο αυτό ειδοποιήθηκαν η Πολιτοφυλακή και η Εθνική Αστυνομία. Πράκτορες και από τα δύο σώματα μετακινήθηκαν στη βάση για να ασφαλίσουν την περιοχή, αναφέρει η El Mundo.

Οι αστυνομικοί αναλύουν ήδη τον φάκελο, καθώς και τις δύο αποστολές από την προηγούμενη μέρα για να προσπαθήσουν να μάθουν την προέλευσή τους και εάν συνδέονται μεταξύ τους ή πρόκειται για μιμητές, μια επιλογή που προς το παρόν αποκλείεται λόγω της χρονικής εγγύτητας των τριών αποστολές.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών φοβάται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εμφανιστούν νέα πακέτα σε διαφορετικές εγκαταστάσεις σε όλη την ισπανική επικράτεια. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στο Torrejón de Ardoz υπάρχουν περιοχές για κοινή χρήση με το ΝΑΤΟ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ