Τρεις ισχυροί σεισμοί ταρακούνησαν τον Καναδά

Τρεις ισχυροί σεισμοί ταρακούνησαν τον Καναδά Facebook Twitter
0

Τρεις αλλεπάλληλες ισχυρές σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν νωρίτερα τη Βρετανική Κολομβία, τη δυτικότερη επαρχία του Καναδά.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), ο πρώτος σεισμός ήταν μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα).

Ακολούθησε σεισμός 6,8 Ρίχτερ περίπου 40 λεπτά αργότερα, ενώ ο τρίτος σεισμός 6,5 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν τα μεσάνυχτα.

Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα ή ζημιές από τους σεισμούς.

Το επίκεντρο του πρώτου σεισμού εντοπίστηκε σε εστιακό βάθος 11 χιλιομέτρων, περίπου 210 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Πορτ Χάρντι η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της νήσου Βανκούβερ.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM