Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα

Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα Facebook Twitter
0

Όλα τα μέλη των συνδέσμων που υπάγονται στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο μιας ευρείας έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης-16ης Ιουλίου, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.


Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέφερε επίσης ότι μοιράζεται πληροφορίες με όλους τους σχετικούς κρατικούς θεσμούς για όλους τους υπαλλήλους της, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και τους προέδρους και τα μέλη των 11 συνδεδεμένων με αυτήν συνδέσμων.


Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 60.000 εργαζόμενοι στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στη δημόσια υπηρεσία, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν τεθεί υπό έρευνα ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με έναν ιεροκήρυκα που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Διεθνή / Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Με το άνοιγμα του Field Nursery, ο Jonny Bruce αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα της βρετανικής κηπουρικής, φέρνοντας μαζί του μια ιδέα του κήπου που ενώνει αισθητική, οικολογία και τρόπο ζωής.
THE LIFO TEAM
Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM