Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα

Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα Facebook Twitter
0

Όλα τα μέλη των συνδέσμων που υπάγονται στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο μιας ευρείας έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης-16ης Ιουλίου, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.


Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέφερε επίσης ότι μοιράζεται πληροφορίες με όλους τους σχετικούς κρατικούς θεσμούς για όλους τους υπαλλήλους της, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και τους προέδρους και τα μέλη των 11 συνδεδεμένων με αυτήν συνδέσμων.


Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 60.000 εργαζόμενοι στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στη δημόσια υπηρεσία, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν τεθεί υπό έρευνα ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με έναν ιεροκήρυκα που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM